Π. Αμβροσιάδης: Στα πλαίσια του νόμου, σε αναστολή εργασίας νοσοκόμα από το Βοήθεια στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο πρόεδρος του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Π. Αμβροσιάδης, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι μία εργαζόμενη στο Βοήθεια στο σπίτι τέθηκε από τις 16 του μηνός σε αναστολή καθηκόντων σε εφαρμογή του νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση.
Η εργαζόμενη δεν προσκόμισε το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στην έτσι και αλλιώς δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν οι πολίτες.

Εκβιάζοντας άμεσα τους πολίτες οι οποίοι δεν εμβολιάζονται, προσπαθεί κόβοντας το μεροκάματο από την οικογένεια, να κάμψη το φρόνιμα και τα πιστεύω των πολιτών.

Ακόμη μία Ξανθιώτισσα εργαζόμενη μπήκε στην ανεργία,  επειδή δεν υπέκυψε στον εκβιασμό της κυβέρνησης. Η εργαζόμενη στον δήμο Ξάνθης  έχασε την δουλειά της και το ερώτημα πλέον είναι ξεκάθαρο.

Ποιόν να εμπιστευθεί μέσος Ξανθιώτης;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σε αναστολή καθηκόντων οδηγήθηκε μια νοσοκόμα που απασχολείται στον Δήμο Ξάνθης και η οποία δεν προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως ορίζεται σχετικά από 16 Αυγούστου.

Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης, πρόκειται για υπάλληλο κατηγορίας Δ.Ε. Βοηθών Νοσοκόμων στο Βοήθεια στο Σπίτι Ξάνθης, η οποία απασχολείται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιόν να εμπιστευθεί ο μέσος Ξανθιώτης όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να διασφαλίσει την δημόσια υγεία εκβιάζοντας τους πολίτες αντί να τους πείσει να κάνουν το εμβόλιο;

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των κυβερνώντων; Θα απαγορεύσουν την είσοδο σε σούπερ μάρκετ εξαναγκάζοντας τους πολίτες να πεθάνουν από ασιτία;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου