Απίστευτος Κικίλιας! Διόρισε καρδιολόγο στο Νοσοκομείο της Κω τον Μάνταζη που έλεγε υπάρχουν….Τούρκοι σε Κω και Ρόδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Να σημειωθεί πως ως μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης το 2011 o Mάντατζη Τσετίν, είχε δραστηριοποιηθεί στις προσπάθειες της Τουρκίας ν’ αναδείξει μειονότητα στην Κω και στη Ρόδο, χωρίς αποτέλεσμα
. (στην φωτογραφία με τον υπάλληλο του Προξενείου της Ρόδου που συνελήφθηκε για κατασκοπεία!)


Εδώ στη Ξάνθη οι περισσότεροι από μας, τον θυμόμαστε τον Μάντατζη Τσετίν πως λειτουργούσε ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μέχρι που τον ...«καθάρισαν» ο Χουσείν Ζεϊμπέκ και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν τον "δέχτηκαν" στο ψηφοδέλτιό τους μετά την αποτυχία να τους εκλεγεί με το κόμμα του ΓΑΠ. 

Ο εν λόγω κύριος λοιπόν αν και κάπως «αργά» βέβαια, θυμήθηκε ότι εκτός από βουλευτής είναι και ...γιατρός όταν είδε ότι δεν έχει μέλλον στη πολιτική αποφάσισε να ασκήσει το έτερο επάγγελμά του ξεκινώντας το αγροτικό του οχι φυσικά τυχαία…απο το Νοσοκομείο της Κώ! Ασκώντας καθαρά φιλοΤΟΥΡΚΙΚΗ  δράση...ξεσηκώνοντας τους Έλληνες κατοίκους τόσο στο συγκεκριμένο νησί όσο και στη Ρόδο! !

Τα υπόλοιπα μας τα «θυμίζει» το προχθεσινό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  που έχει «αφιέρωμα» στο «ανδραγάθημα» του απίστευτου Κικίλια ο οποίος αφού ο Μάντατζη ενίσχυσε την ιατρική του εμπειρία ως γιατρός στη Θεσσαλονίκη, τον διόρισε στο…Νοσοκομείο της Κω από όπου ξεκίνησε και έφυγε κακήν κακώς, όταν από τη θέση του γιατρού έκανε φιλοΤΟΥΡΚΙΚΗ πολιτική, μιλώντας για «Τούρκους σε Κω και Ρόδο»!!!

Αφού προτείνουμε στον Κυριάκο να κάνει…ΥΠΕΞ τον αποτυχημένο Υπουργό που λέγεται Κικίλιας, διαβάστε το αφιέρωμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ στον Μάντατζη Τσετίν, κάποτε πολιτικό «αστέρα» εν Ξάνθη, του Τουρκικού Προξενείου αλλά και του ΠΑΣΟΚ με έντονη δράση μάλιστα και στο Δήμο Χατζηευαγγέλου στον Τόπειρο!!! 

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»

Ο Τσετίν Μάντατζη διετέλεσε βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007 – 2011

Καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Κω, διορίστηκε ο πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος φαίνεται πως άφησε πίσω του την πολιτική.

Ο Μάντατζη, διετέλεσε βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007 – 2011, οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε αρνούμενος να στηρίξει τη κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου λόγω συμμετοχής του ΛΑΟΣ.

Τότε είχε αρνηθεί να ψηφίσει το μνημόνιο για τη νέα δανειακή σύμβαση. Στη συνέχεια επιχείρησε να προσεγγίσει τη Δημοκρατική Αριστερά χωρίς αποτέλεσμα.

Το 2015 ήταν υποψήφιος με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γιώργου Παπανδρέου, που όμως δεν κατάφερε να πετύχει την είσοδο του στη βουλή. Τα επόμενα χρόνια αποστασιοποιήθηκε από την πολιτική, αλλά και από την ενεργό δράση στο χώρο της μειονότητας στη Θράκη.

Τον περασμένο Μάϊο με την απόφαση της της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας, ο κ.Μάντατζη διορίστηκε στη θέση ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας, με βαθμό Επιμελητή Α’, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κω. Το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού, παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό, με τον διορισμό του πρώην βουλευτή να καλύπτει ένα σημαντικό κενό. Πριν από πέντε χρόνια ο κ.Μάντατζη είχε και πάλι εργαστεί στην Κω ως Αγροτικός Ιατρός για σχεδόν χρόνο.

Να σημειωθεί πως ως μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης το 2011, είχε δραστηριοποιηθεί στις προσπάθειες της Τουρκίας ν’ αναδείξει μειονότητα στην Κω και στη Ρόδο, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο της τότε είχε επισκεφθεί τα Δωδεκάνησα, προκειμένου να συναντήσει: «ανθρώπους της που μοιράζονται την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, τον ίδιο πολιτισμό. Υπάρχουν οι Τούρκοι της Ρόδου και της Κω», της δήλωνε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και μέσα στη βουλή.

Ο κ. Μάντατζη σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και πριν την Κω εργαζόταν ως καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

protothema.gr

-Και το δικό μας σχόλιο. Μπράβο κύριε Κικίλια, γιατί κατάφερες να τα κάνεις μούσκεμα και στο Εθνικό θέμα!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου