“Φθηνή” πολιτική αντιπαράθεση για τον φράχτη του Εβρου ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σε μία άνευ προηγουμένου πολιτικής “φθήνιας” επιδόθηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ) σχετικά με την επίσκεψη των δύο Υπουργών στον Εβρο, ακολουθώντας δυστυχώς και το κόμμα της κυβερνητικής παράταξης η Ν.Δ.

Το ζήτημα της ασφάλειας των Συνόρων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση και απο κανένα κόμμα να αποτελεί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, όταν μάλιστα τα όσα εξελίσσονται στις χώρες που “γεννούν” προσφυγικές μάζες, απειλούν ανοιχτά ακόμη και τη χώρα μας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Όταν η ανικανότητα συναντάει την απόγνωση, τότε έχουμε εικόνες σαν αυτές από την επιθεώρηση των δύο υπουργών στον Έβρο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σχόλιο του για την επίσκεψη των υπουργών Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον Έβρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης στην απέλπιδα προσπάθειά του να αλλάξει την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν κάψει τη μισή χώρα με άπνοια, δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά σοβαρά εθνικά θέματα, στήνοντας κακόγουστα επικοινωνιακά σόου με πρωταγωνιστές υπουργούς του».

Προσθέτει πως η «εικόνα του κ. Χρυσοχοΐδη να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες την ώρα που καίγονται για 5η μέρα τα Βίλια, είναι επιεικώς τραγική. Αλλά δε φταίει ο ίδιος, εντολές του αρχηγού του επιτελικού μπάχαλου εκτελεί». «Να τους χαίρεται και να τον χαίρονται», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

Η ΝΔ, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει:

«Ο φράχτης στον Έβρο ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τον ήθελε και δεν τον θέλει. Ο φράχτης όμως δημιουργήθηκε για να μας δίνει την ευχέρεια να διαχειριζόμαστε ζητήματα προσφύγων και μεταναστών με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Έτσι υπερασπιζόμαστε πρωταρχικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την ασφάλεια της χώρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου