Απειλές και εκβιασμούς καταγγέλλει ο Τάτος: «Κάποιοι στη Ξάνθη δεν τηρούν όσα λένε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Κύριε Στολτίδη, εσύ θα ήθελες ως ποδοσφαιριστής να σου φερθούν όπως φέρεστε τώρα εσείς στον Ανδρέα Τάτος;  *Ο ...."λεφτάς" ηγέτης Μπίλ Πάππας που "κρύβεται" και δεν παίρνει θέση;

Απειλές και εκβιασμούς καταγγέλλει ο Ανδρέας Τάτος νε ανάρτησή του στο fb: «Δεν έλυσα το συμβόλαιό μου με Ξάνθη, κάποιοι δεν τηρούν όσα λένε», τονίζει χαρακτηριστικά ο μέχρι πρότινος σούπερ σταρ της ομάδας που εν μία νυκτί έγινε... «σκάρτο» από τους ίδιους ανθρώπους που τον αποθέωναν!

Εάν αληθεύουν οι καταγγελίες του Ανδρέα Τάτος, εμείς είμαστε στο πλευρό του, διότι δεν είναι δυνατόν ποδοσφαιριστές με τέτοια ιστορία να αντιμετωπίζονται ταπεινές πρακτικές και εκβιασμούς.

Εφόσον υπάρχει  ο Μπιλ Πάππαας, να δοθούν τα λεφτά στον που οφείλει η ομάδα στον Ανδρέα Τάτοσς αλλά και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Η όλη πρακτική του μεγαλομετόχου και της διοίκησης, «ταπεινώνει» την ιστορία του ΑΟΞ κι όχι μόνο την ιστορία του παίχτη!


Aναλυτικά, όσα έγραψε ο Ανδρέας Τάτος στο fb:
«Καλησπερα φιλοι μου. Επειδη κάποιοι ανθρωποι πρεπει να ξερουν την αληθεια δεν εχω λύσει το συμβολαιο μου με την Ξανθη και ουτε εχω ερθει σε καποια συμφωνία με την ομαδα. Λοιπον δεν καταλαβαινω τιποτα ουτε απο απειλές ουτε απο εκβιασμούς. Δεν ειμαι ουτε χθεσινός ουτε τυχαίος στο χωρο του ποδοσφαιρου και απαιτώ τουλαχιστον τον απαραίτητο σεβασμο. Αυτα σε πρωτο βαθμό και το έργο θα εχει συνεχεια γιατι κάποιοι δεν τηρούν αυτα που λενε».

-Αλήθεια Κύριε Στολτίδη, εσύ θα ήθελες ως ποδοσφαιριστής να σου φερθούν τόσο ΑΧΑΡΙΣΤΑ όπως φέρεστε τώρα εσείς στον Ανδρέα Τάτος;

Ο "λεφτάς" ....Μπίλ Πάππας που "κρύβεται" και δεν παίρνει θέση;  Επαναλαμβάνουμε οτι η  συμπεριφορά του Στολίδη και της σημερινής ιδιοκτησίας, προσβάλει την ιστορία του ΑΟΞ!!!

Αυτά για σήμερα.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου