Γ. Ζερενίδης: Στα μέσα Οκτωβρίου οι κολυμβητικοί σύλλογοι στο κολυμβητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
Με αφορμή την έντονη προβολή από τα φιλικά μέσα ενημέρωσης της διοίκησης του δήμου Ξάνθης για το επικείμενο άνοιγμα του κολυμβητηρίου ρωτήσαμε τον καθ ύλη υπεύθυνο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη να μα πληροφορήσει υπεύθυνα για το τι ακριβώς γίνεται μέσα και στον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου ο οποίος όπως δεσμεύθηκε τέλος Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η δοκιμαστική λειτουργία του κολυμβητηρίου και από τα μέσα προς το τέλος Οκτωβρίου θα αρχίσουν οι Κολυμβητικοί σύλλογοι να αθλούνται.

Ποιο συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γ. Ζερενίδης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του υποβλήθηκε τηλεφωνικά ανέφερε: «Στην παρούσα φάση εκτελείτε η προμήθεια των υλικών και του εξοπλισμού καθώς και την αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τις θέρμανσης καθώς και τα εξωτερικά κουφώματα.

Αυτό είναι ένα κομμάτι και το άλλο είναι ότι ευπρεπίζουμε τον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου με δικά μας μέσα και προσωπικό καθώς και με την συνδρομή της υπηρεσίας πρασίνου καθώς και τα συνοδευτικά κτίρια.

Σαν πρόγραμμα έχουμε στα μέσα Σεπτεμβρίου να λειτουργήσουμε ούτως ώστε να γίνει μία δοκιμαστική λειτουργία για ένα δεκαήμερο και μετά τέλος Σεπτεμβρίου να δοθεί στο κοινό. Οι σύλλογοι, πιστεύω ότι  μέσα στον Οκτώβριο θα μπούνε και θα λειτουργήσουν στον φυσικό τους χώρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου