Πήρε θέση η Ξάνθη για τις καταγγελίες Τάτου, Μυστακίδη-Άκρα σιωπή για Μπιλ Πάπας

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η ΠΑΕ Ξάνθη αρκετές ημέρες μετά τις καταγγελίες των Ανδρέα Τάτου, Γιάννη Μυστακίδη εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε ότι στόχος της είναι η διαλεύκανσή τους.
Προ ημερών ο Ανδρέας Τάτος και ο δικηγόρος του Γιάννη Μυστακίδη κατήγγειλαν ότι αμφότεροι δέχτηκαν απειλές για να λύσουντα συμβόλαιά τους και να αποχωρήσουν από την Ξάνθη. Την Τρίτη (17/08) η ακριτική ομάδα τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης και αποκάλυψε ότι οι υποθέσεις έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά:
«Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν τις καταγγελίες ορισμένων παικτών μας για προσπάθειες χειραγώγησης τους. Δε θα μείνουμε στην αφήγηση των συμβάντων. Άλλωστε, οι μαρτυρίες των παικτών που δέχθηκαν χυδαίες επιθέσεις καταδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι επρόκειτο για ένα ακόμα σκηνικό έντασης. Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τους νομικούς εκπροσώπους τους και τις αρμόδιες αρχές.

Βασικός μας στόχος είναι η διαλεύκανση όλων των υποθέσεων, που πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, και η εξασφάλιση της ομαλότητας και της ηρεμίας στην οικογένεια του ΑΟΞ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου