ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΛΥΣΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ «ΔΡΟΣΕΡΟΥ» ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Έχει παραγίνει πλέον και φυσικά βράζει η κοινή γνώμη με αυτά που γίνονται, αφού δυστυχώς το κρατίδιο του Δροσερού είναι τελείως ανεξέλεγκτο και φυσικά δεν είναι δυνατόν  να παίρνουν διαμαρτυρόμενοι πολίτες και να παίρνουν την απάντησή από τον αστυνομικό υπηρεσία ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ως αστυνομία...!!!

Δηλαδή η αστυνομία Ξάνθης μπορεί να επιβάλει τον Νόμο και να βάλει πρόστιμα παντού εκτός από το... κρατίδιο του Δροσερού!!!

Κύριε Χρυσοχοίδη τότε ανακοινώστε ότι το "κρατίδιο» του Δροσερού είναι ανεξέλεγκτο και δεν μπορεί να το αγγίξει κανείς!!!!

Αλήθεια σε ποιόν αιώνα βρισκόμαστε;


(σ.σ. Βέβαια κύριε Γιώρη αν στο γλέντι ήταν παρών και ο Δήμαρχος  Τσέπελης μαζί με τον αντιδήμαρχό του Μανώλη Τσέπελη και την γραμματέα Σοφία Ψωμά... τι να  κάνει η αστυνομία!!!

Εδώ ανέχεσαι ο Δήμαρχος να σε αποκαλεί «πασά»... Θα πάει η αστυνομία αν ελέγξει τους παραβάτες; Μεταξύ των οποίων είναι και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης; Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ απλά...
Δεν μπορείς να «λύσεις» το θέμα του «κρατιδίου» του Δροσερού; Παραιτήσου...

Είναι πολύ απλό!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου