Μάλλον δεν κατάλαβε ο δήμαρχος ή προσπαθεί να «θολώσει» τα νερά

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Ο Δημαρχόπουλος είπε δημοτικό ιατρείο με τα χρήματα που πήρε συνολικά για τον covid και σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν το 1,5 εκ. ευρώ και όχι ιατρείο στο κολυμβητήριο με την παρουσία ερυθροσταυριτών.

Συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τους Ξανθιώτες ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης μέσω των φιλικών του μέσων ενημέρωσης.

Ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, πρώην δήμαρχος Ξάνθης, ανέφερε στην xanthitimes.gr ότι ο δήμος Ξάνθης που πήρε ενίσχυση από το κράτος λόγω covid, θα μπορούσε, με αυτά τα χρήματα,  να λειτουργήσει άνετα ένα δημοτικό ιατρείο με τους προβλεπόμενους γιατρούς και νοσηλευτές καθώς και τα έξοδα συντήρησης του.

Στον αντίποδα διαβάζουμε σε φιλικό μέσο ενημέρωσης του δημάρχου ότι ο δήμαρχος που νοιάζεται για την υγεία των Ξανθιωτών θα λειτουργήσει το ιατρείο του κολυμβητηρίου με τους εθελοντές  ερυθροσταυρίτες

Δεν γνωρίζουμε τι κατάλαβε λάθος ο δήμαρχος αλλά αν αυτό που επιχειρεί μέσω του φιλικού του μέσου ενημέρωσης είναι μια ρελάνς για να μην απαντήσει στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πολιτικά η δημιουργία θολότητας μπορεί να συνεχίζεται επί ημερών Μ. Τσέπελη, όμως άλλο είναι το θέμα που άνοιξε ο Δημαρχόπουλος.

Πώς με τόσα λεφτά που πήρε η δημοτική αρχή λόγω covid δεν σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα δημοτικό ιατρείο και φυσικά ρωτάει που πήγαν τα λεφτά όπως ρωτά σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Μάλλον ο αγαπητός δήμαρχος μπερδεύτηκε ή κατά την προσφιλή του τακτική πήγε να θολώσει τα νερά.

Δημοτικό ιατρείο θέλετε; Πάρτε ένα στο κολυμβητήριο που είναι και της μόδας,  με εθελοντές.

Ποιο συγκεκριμένα γράφει το φιλικό μέσο ενημέρωσης του δημάρχου xanthipost

Η ασφάλεια των πολιτών κύρια μέριμνα του Δήμου Ξάνθης  – Ο Ερυθρός Σταυρός πάντα αρωγός των προσπαθειών που γίνονται από την τοπική αυτοδιοίκηση
Το ιατρείο θα επανδρωθεί όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία και παράλληλα  οι εθελοντές του ΕΕΣ Ξάνθης θα παρέχουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες.

Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Ξάνθης  προς το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης, οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. θα βρίσκονται στο κολυμβητήριο για παροχή Πρώτων Βοηθειών σε ειδικό χώρο που θα λειτουργεί  ως  ιατρείο εντός των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητήριου το οποίο θα οργανωθεί και θα εξοπλιστεί καταλλήλως .

Το Ιατρείο θα βρίσκεται μέσα στο χώρο του κολυμβητηρίου, καλύπτοντας βασικές Ανάγκες Πρώτων Βοηθειών.

Οι εθελοντές του  Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης  θα βρίσκονται στον χώρο για να παρέχουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες τις ώρες  λειτουργίας του κολυμβητήριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου