Με εντατικούς ρυθμούς από χθες η αποκατάσταση του Κολυμβητηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στόχος η άμεση λειτουργία και το τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων Ξανθιωτών που τόσα χρόνια στερούνται τα στοιχειώδη

Πυρετωδώς τα συνεργεία απομακρύνουν σκουπίδια και κατεστραμμένο υλικό

Τις εργασίες επέβλεπε ο Δήμαρχος Ξάνθης με τους συνεργάτες του

 Με σύμμαχο τον καλό καιρό, από εχθές το πρωί, τα συνεργεία του Δήμου μπήκαν και ξεκίνησαν εντατικά την αποκατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, με στόχο άμεσα αυτό να επαναλειτουργήσει, χωρίς προβλήματα.

 Εργαζόμενοι των υπηρεσιών του Δήμου ξεκίνησαν τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου, αλλά και όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για να γίνει λειτουργικός ο χώρος.

  Παρόντες εκεί, τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης με φόρμα εργασίας ο οποίος επέβλεπε τις εργασίες όσο και οι συνεργάτες του μαζί με τους προϊστάμενους των υπηρεσιών.

 Οι εργασίες ξεκίνησαν με ενετικούς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν αυτή ίσως να είναι η τελευταία φορά που η δημοτική αρχή έχει βάλει στοίχημα με το έργο αυτό και θέλει πάση θυσία να το κερδίσει, μιας και γνωρίζει ότι άλλη αναβολή δεν παίρνει.

 Οι Ξανθιώτες είναι αγανακτισμένοι με την απαράδεκτη καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Τις εργασίες επιβλέπουν τόσο ο Αντιδήμαρχος Μπεκήρ Ογλού Σουά, όσο και ο Κάρα Οσμάν Λεβέντ, ενώ δεν έλειψε να δώσει το παρών και η γενική γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά.

 Όπως είχε προαναφερθεί από την πλευρά του Δήμου, το Κολυμβητήριο μετά από τις συνεχόμενες αναβολές που πήρε στην ολοκλήρωσή του, αυτή τη φορά μέσα στον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό, εφόσον βέβαια πάνε όλα καλά και οι εργασίες ολοκληρωθούν ομαλά και χωρίς προβλήματα.

  Ήδη ξεκινά η αποκατάσταση των καλωδίων του ηλεκτροφωτισμού, ενώ έχουν αλλαχθεί όλες οι παλιές σωληνώσεις.

 Ευχή όλων είναι να τελειώσει και να παραδοθεί το έργο, μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εργολάβου, αυτό ενδέχεται να είναι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.








 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου