ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθης: “Χυδαίες επιθέσεις – προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη”

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Με εμφανή καθυστέρηση, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά για τα δημοσιευμένα σενάρια, αλλά και ρεπορτάζ που ποτέ δεν διαψεύστηκαν, η ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθης, εξέδωσε σήμερα μία ανακοίνωση, με την οποία προσπαθεί – γενικόλογα πάντα – να απαντήσει σε όσα είδαν το “φως” της δημοσιότητας ολο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αναφέρει:

“Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν τις καταγγελίες ορισμένων παικτών μας για προσπάθειες χειραγώγησης τους. Δε θα μείνουμε στην αφήγηση των συμβάντων. Άλλωστε, οι μαρτυρίες των παικτών που δέχθηκαν χυδαίες επιθέσεις καταδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι επρόκειτο για ένα ακόμα σκηνικό έντασης. Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τους νομικούς εκπροσώπους τους και τις αρμόδιες αρχές. Βασικός μας στόχος είναι η διαλεύκανση όλων των υποθέσεων, που πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, και η εξασφάλιση της ομαλότητας και της ηρεμίας στην οικογένεια του ΑΟΞ.”

ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ;

Η ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθης, στην ουσία παραπέμπει στη Δικαιοσύνη όλους όσους έχουν δημοσιεύσει διάφορα κείμενα περι της κατάστασης ή μη του μεγαλομετόχου κου Bill Papas, όσο και για τα όσα δημοσιοποιήθηκαν περι “απειλών σε ποδοσφαιριστές” της ομάδος.

Καμία όμως απάντηση – διάψευση δεν δίνει η ΠΑΕ για όσα αναφέρονται, ενώ με την παραπομπή στη Δικαιοσύνη και αναφορές με γενικόλογες “περί σκηνικού εντάσεως” μόνο επιπλέον ερωτηματικά δημιουργεί.

Βεβαίως, στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο θιγόμενος και στην προκειμένη περίπτωση, θιγόμενη δηλώνει η ΠΑΕ. Αρκεί, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη να μην αποτελεί μέσο “αντίδρασης” και “κάμψης” όσων διαφωνούν με τα πεπραγμένα της Διοίκησης.

Αν και στην προκειμένη περίπτωση, ουδείς έχει διαφωνήσει με τα πεπραγμένα στην ομάδα. Η περσινή χρονιά χάθηκε όπως χάθηκε, αλλαγές προσώπων έγιναν και αυτό είναι δικαίωμα αποκλειστικά του ιδιοκτήτη και των εκπροσώπων του, όπως και μεταγραφές έγιναν όπως και αποδεσμεύσεις παιχτών, επίσης μοναδικό δικαίωμα της Διοίκησης.

Εκείνο που θεωρούμε εμείς, ως μέσο ενημέρωσης, είναι ότι η ΠΑΕ, έχει να απαντήσει σε ένα και μόνο ένα θέμα:

-Επηρεάζουν οι όποιες – και αν υπάρχουν – εκκρεμότητες ή διαφορές του κου Bill Papas την ΠΑΕ, τη μετοχική της υπόσταση και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της SL2, ναι ή όχι!

Νομίζω, ότι όλα τα υπόλοιπα δεν αφορούν κανέναν απολύτως και ως έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου