Παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη κάνει ο Δήμαρχος Ιάσμου Μουμίν Οντερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσπαθώντας να επιβάλλει κλίμα τρομοκρατίας, σαφώς όχι δημοκρατικών διαδικασιών, ο Δήμαρχος Ιάσμου, Ελληνας Μουσουλμάνος, εκλεγμένος αιρετός απο το λαό της περιοχής, καταφεύγει με προσχηματικές αναφορές στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την προστασία της, θεωρώντας ότι “απειλείται, καθυβρίζεται, δυσφημείται, συκοφαντείται, απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”!

Σε τι απειλήθηκε όμως ο κ. Οντέρ Μουμίν; Απο ποιούς;

Πότε συκοφαντήθηκε ο κ. Οντερ Μουμίν; Απο ποιούς;

Γιατί υβρίστηκε ο κ. Οντέρ Μουμίν; Απο ποιούς;

Και τέλος, ποια η δυσφήμηση στον κ. Οντέρ Μουμίν; Απο ποιούς;

Είναι αλήθεια ότι ο κ. Δήμαρχος Ιάσμου, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, γι’ αυτό άλλωστε και βρίσκεται στη θέση που είναι σήμερα. Γνωρίζει καλά και έχει δίπλα του καλούς συμβουλάτορες απο την μειονοτική ηγεσία, που τον προωθούν στην ανέλιξή του ως “μειονοτικός παράγοντας”.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε, η υπο την ιδιότητα του Δημάρχου στήριξη στους Μουσουλμάνους – ΜΟΝΟ – Βουλευτές Ιλχάν και Ζεϊμπέκ όταν υπήρξε φραστικό επεισόδιο στη Βουλή με τον αρχηγό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Βελλόπουλο. Κάτι που δεν έπραξε για κανέναν βεβαίως Χριστιανό Βουλευτή απο τη Θράκη, άσχετα εάν θέλει να το παίζει “ειρηνικός” στην περιοχή του.

Δηλώνει ευθέως ΤΟΥΡΚΟΣ, χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

Και τώρα, αφού βλέπει την γενική κατακραυγή των Χριαστιανών του Ιάσμου στο πρόσωπό του – εκτός απο αυτούς που για ίδιους λόγους συνεργάστηκαν πολιτικά μαζί του – αναζητά στήριγμα στη Δικαιοσύνη!

Τώρα, βλέπει “απειλές, συκοφαντίες, ύβρεις, δυσφημίσεις, απο τα social media”, και αναζητά τη στήριξη της Συντεταγμένης Πολιτείας δια των Εκτελεστικών της Οργάνων, όπως η Ελληνική Δικαιοσύνη, για να πετύχει εκ νέου τον στόχο του που είναι ένας και μοναδικός: “Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ”.

Και ενδέχεται σε αυτή την ολοφάνερη παγίδα που στήνει ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, να πέσουν τελικά οι Δικαστικοί Λειτουργοί, που έλαβαν την αναφορά του ως “Δημάρχου” και όχι ως “απλού πολίτη”! Διότι έχει άλλη βαρύτητα μία τέτοια αναφορά απο πολιτικό εν ενεργεία πρόσωπο και άλλη απο έναν απλό πολίτη.

Θα ενδώσουν άραγε οι Έγκριτοι Δικαστικοί Λειτουργοί της Θράκης στον “έμμεσο εκβιασμό σιωπής” που θέλει να επιβάλλει ο Δήμαρχος Ιάσμου, με την απειλή των δικαστικών μέσων;

Η πορεία της κατάστασης θα δείξει!

Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι το γεγονός ότι ο κ. Οντέρ Μουμίν, δείχνει καθημερινά το πραγματικό του πρόσωπο πολιτικά.

Κάνοντας χρήση τα μέσα που διαθέτει ως Δήμαρχος, επιβάλλει τη δική του άποψη και σε κάθε διαφωνία, δημιουργεί θόρυβο και σκόνη γύρω απο κάθε έναν πολίτη που διαφωνεί, ειδικά δημοτικό σύμβουλο, φτάνοντας στο χείριστο σημείο να απειλεί ο ίδιος “με πολιτικό αφανισμό ως στοίχημα της δικής του ζωής” τους πολιτικούς του αντιπάλους!

Γεγονός πρωτοφανές, να μιλά ως Δήμαρχος και όχι ως επικεφαλής παράταξης! Οταν ένας Δήμαρχος πρέπει να ενώνει και να συνθέτει, εκείνος επιχειρεί να επιβάλλει τον “εκτουρκισμό” στο Δήμο Ιάσμου, επειδή κέρδισε τις εκλογές του 2019.

Και δυστυχώς, έχει στο πλευρό του, έλληνες παράγοντες, όπως το Υπουργείο Πολιτισμού, που του εγκρίνει κονδύλια για τις “ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ” του γιορτές, ενώ ο ίδιος επιβάλλει πρόστιμα χιλιάδων ευρώ στον Χριστιανικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου!

-Κύριοι και Κυρίες της Δικαστικής Εκτελεστικής Εξουσίας, μην υποκύπτετε στις ψευδής αναφορές του Δημάρχου Ιάσμου. Ο στόχος του είναι άλλος! Δεν απειλείται. Δεν συκοφαντείται. Δεν υβρίζεται! Ο ίδιος και υβρίζει και συκοφαντεί και τρομοκρατεί και σπιλώνει πρόσωπα και καταστάσεις για να επιβιώσει προσωπικά και πολιτικά στο Δήμο Ιάσμου.



 

 

 


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου