Έξαλλοι οι Τούρκοι με συνέντευξη του Ερντογάν: «Διοικεί τη χώρα χρησιμοποιώντας autoque»

Δεν υπάρχουν σχόλια


«Με το autocue κυβερνά την χώρα», «Είμαστε χώρα της πλάκας», ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν χρήστες στα social media, με αφορμή την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η εν λόγω συνέντευξη που δόθηκε σε δημοσιογράφους του CNN Turk και του Kanal D, το βράδυ της Τετάρτης μόνο αυθόρμητη δεν ήταν αφού ο Τούρκος Πρόεδρος απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων χρησιμοποιώντας… autocue.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter προκλήθηκε σάλος με το hashtag #CumhurbaşkanıGündemÖzel να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου με το hashstag που σημαίνει «η ειδική ατζέντα του προέδρου» μιλούσαν υπέρ του προέδρου της Τουρκίας εκτός από ορισμένους που παρατήρησαν στα πλάνα κάτι που δεν θα έπρεπε να είναι στον χώρο που διενεργήθηκε η συνέντευξη και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο εκτός από το autocue το οποίο υπαγόρευε τις απαντήσεις του Ερντογάν και αυτός τις διάβαζε!

«Είμαστε χώρα της… πλάκας» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης, με άλλον να λέει πως ο Ερντογάν κυβέρνα αυτή την χώρα μας αυτό το autocue.

«Μπορούμε να αρχίσουμε με όποια ερώτηση θέλουμε, κύριε; Όχι, πρέπει να ρωτήσετε βάσει της απάντησης που υπάρχει στο autocue», έγραψε ένας άλλος με πιο χιουμοριστική διάθεση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου