Μηνυτήρια αναφορά για τα εμβόλια από 85 πολίτες από διάφορους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους , που συμμετέχουν στην αυτό-οργανωμένη ομάδα πολιτών «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΞΑΝΘΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια


85 πολίτες από διάφορους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους , που συμμετέχουν στην  αυτό-οργανωμένη ομάδα πολιτών «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,  ΞΑΝΘΗ»,  καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά.

Μηνυτήρια αναφορά, συνταχθείσα από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΛΔΔΙΕΣ του Δικτύου Ελληνισμού, κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης 85 πολίτες, συνοδευόμενοι από τη δικηγόρο κ. Ελένη Σταθούλη, τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021. (Αρ. πρωτ. Κατάθεσης: Μ617/17-8-2021).
 
Η μηνυτήρια αναφορά, η οποία προσυπογράφεται από τους  εν λόγω πολίτες, αποτελείται από τρία κείμενα:

Α) Το Νομικό Κείμενο, το οποίο στρέφεται κατά παντός υπευθύνου – κατονομάζοντας ωστόσο και συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία από θέση ισχύος έχουν πρωτοστατήσει, δια πράξεων ή παραλείψεών τους, σε ένα ειδεχθές και συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού.

Β) Εκτενές και τεκμηριωμένο Επιστημονικό Πόρισμα, το οποίο έχει συνταχθεί από έγκριτους επιστήμονες και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Ως επιστήµονες είµαστε υποχρεωµένοι να ενηµερώσουµε τον ελληνικό λαό αλλά και τις δικαστικές και όσες άλλες κρατικές αρχές, καθώς δηµόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες και θεσµούς, για τους κινδύνους που εγκυµονούν τα υποχρεωτικά εµβόλια και οι λοιπές ιατρικές πράξεις εναντίον της δηµόσιας υγείας και της ζωής των συνανθρώπων µας. Ευχόµεθα ως άνθρωποι, οι επιστηµονικές προβλέψεις της αµερόληπτης επιστήµης, που παρουσιάζονται εδώ διεξοδικά, να µην επαληθευθούν. Όµως τα δεδοµένα και οι επιστηµονικές προβλέψεις, µας οδηγούν να πούµε µε τον πιο εµφατικό επιστηµονικό λόγο ότι η επιστήµη και η λογική απαιτούν να διακοπεί τώρα αµέσως το συνεχιζόµενο εφιαλτικό και εγκληµατικό αυτό πείραµα εναντίον της ανθρωπότητας πριν θρηνήσουµε εκατόµβες θανάτων αθώων ανθρωπίνων πλασµάτων, που εµπιστεύθηκαν τις κυβερνήσεις και τους συµβούλους των.Τα επιστηµονικά δεδοµένα δείχνουν αναµφισβήτητα πως οι υποχρεωτικοί εµβολιασµοί, πέραν του ότι είναι αντισυνταγµατικοί και αντιβαίνουν προς κάθε έννοια δικαίου και κάθε έννοια ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, αποτελούν ανήθικη επιχείρηση από την ίδια την ελληνική πολιτεία εναντίον των πολιτών της. Τα επιστηµονικά ευρήµατα δείχνουν την ανάγκη άµεσης παρέµβασης της δικαιοσύνης και άµεσο τερµατισµό του αποτρόπαιου αυτού εγκλήµατος κατά του ελληνικού λαού».

Γ) Έγγραφο, το οποίο επικυρώνει την όλη δικονομική κίνηση με τις 58.000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών ενάντια στις «υποχρεωτικές» ιατρικές πράξεις, τις οποίες έχει συγκεντρώσει το Δίκτυο Ελληνισμού και στη συνέχεια τις έχει πιστοποιήσει ως αυθεντικές μέσω συμβολαιογράφου. (Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται: https://www.diktyoellinismou.gr/ypografes-iatrikes-praxeis/).

Καλεί δε η Μηνυτήρια Αναφορά την Εισαγγελική Αρχή να διερευνήσει, ως οφείλει εκ του υψηλού της λειτουργήματος, τα καταγγελλόμενα. Προσδίδεται δε σε αυτή την κίνηση ο χαρακτηρισμός «Κατεπείγουσα» – καθώς οι καταγγέλλοντες πιστεύουν πως πρόκειται κυριολεκτικά για ζήτημα ζωής ή θανάτου. Εκφράζουν δε την ελπίδα πως «η Εισαγγελική Αρχή του τόπου μας θα κινητοποιήσει άμεσα τις προβλεπόμενες διαδικασίες προς υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών, με γνώμονα το Σύνταγμα της Ελλάδας, την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τις Διεθνείς Συμβάσεις».

Παραπομπές:

Κείμενα μηνυτήριας αναφοράς
https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/,

Αναφορές επιστημονικών δεδομένων

https://www.diktyoellinismou.gr/epistimoniki-perigraphi/
https://www.youtube.com/watch?v=T2Wj0evHux8&t=5s

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου