Μετακίνηση της 7ης και 33ης Ταξιαρχίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε στρατιωτικούς και φθάνουν και στο kranosgr, κάνουν λόγο για μετακίνηση του προσωπικού από τις Ταξιαρχίες 7η στον Προβατώνα και 33η στο Πολύκαστρο, λόγω κατάργησης τους.

Σύμφωνα με όσα ανεπίσημα ακούγονται και συζητιούνται μεταξύ των στρατιωτικών στη Βόρεια Ελλάδα, το προσωπικό της 7ης Ταξιαρχίας, εάν ισχύουν οι πληροφορίες, θα μετακινηθεί από τον Προβατώνα σε Σουφλί και Φέρες, ενώ από το Πολύκαστρο στην Καστοριά και στην Άσσηρο.

Μάλιστα για την 33η Ταξιαρχία, συζητιέται σε ”χακί” πηγαδάκια, ότι έχει βγει και η σχετική διαταγή, σύμφωνα με την οποία, δεν θα συμπεριλαμβάνεται στις φρουρές προτίμησης για το 2022, ενώ οι μετακινήσεις θα γίνουν σε βάθος διετίας και όχι άμεσα.

Όλα τα παραπάνω είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται διάφορες φήμες, για μετακίνηση των δύο Ταξιαρχιών, κάτι που στην πράξη έχει διαψευστεί.

Το βέβαιο είναι ότι, η αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι επιβεβλημένη και θα γίνει πράξη, με ότι αυτό συνεπάγεται για κατάργηση ή μεταστάθμευση ορισμένων σχηματισμών και μονάδων.

Του Ηλία Προύφα


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου