Και... σάμπα ο Δήμαρχος Τσέπελης! Νέο ντοκουμέντο με βίντεο 6 λεπτών και νέες φώτο για τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Αν αυτά πού έγιναν επί 3 μέρες στα γλέντια του εντεταλμένου συμβούλου του Δημάρχου Ξάνθης γίνονται σε κανένα μαγαζάκι, φαντάζεστε τι πρόστιμα θα έβαζε η Αστυνομία.

Κάποτε κύριε Τσέπελη, τελειώνουν και οι πανδημίες, αλλά και οι ασυλίες!

Απαγορεύεται στους γάμους των μαγαζιών πάνω από 300 άτομα κι αυτά με... αποστάσεις! Στο γαμήλιο γλέντι στο «παλάτι» του Φερτούν είχε πάνω από 1.500 άτομα κι ο ένας δίπλα στον άλλον! Αλήθεια, που το βρίσκει τόσο χρήμα ο συγκεκριμένος κύριος;

Ένα νέο ντοκουμέντο μας έφεραν φίλοι του «Μ» που ΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ στον αγώνα μας για και στις ΡΗΞΕΙΣ μας με τα λαμόγια της εξουσίας και αυτούς που ξεπουλάνε τα πάντα ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ διαπράττοντας παρανομίες που σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν παρέμβει αμέσως τόσο η Αστυνομία Ξάνθης όσο και οι Εισαγγελείς, αφού εκτός των άλλων οι παρανομούντες συνειδητά ή ασυνείδητα, μπορούν να οδηγήσουν ξανά τη Ξάνθη σε νέα lock down!!! Καθότι τα πάντα καταλύθηκαν!!!
Κι με πιο απλά λόγια. Ενώ λοιπόν απαγορεύεται στους γάμους των μαγαζιών πάνω από 300 άτομα κι αυτά με... αποστάσεις! Δείτε στο γαμήλιο γλέντι στο «παλάτι» του Φερτούν που είχε πάνω από
1.500 άτομα και  ο ένας δίπλα στον άλλον! Τι γίνονταν...!  

Και δεν επιβλήθηκε ούτε ένα πρόστιμο, όταν επί τρεις μέρες ΟΛΗ Η ΞΑΝΘΗ υπέφερε μέχρι πρωϊας και ωσάν να πρόκειται για άλλο ...«κρατίδιο» καταλύθηκε όχι μόνο η Νομιμότητα αλλά το ίδιο το κράτος.

Ποια είναι όμως τα νέα μας σημερινά ντοκουμέντα; Μα ένα 6λεπτο ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ που δείχνει τον Δήμαρχο Τσέπελη όχι μόνο να μη τηρεί κανένα μέτρο αλλά και να σηκώνεται και να παραγγέλνει… σάμπα αγκαλιάζοντας και φιλώντας τον γαμπρό!!!! Επάνω στην πίστα!!!

Και να αναφωνεί ο τραγουδιστής ενθουσιασμένος!!! Και...σάμπα ο Δήμαρχος!!!!!

Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριε Εισαγγελέα Εφετών, κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Άδωνι Γεωργιάδη, κύριε Αρχηγέ της Ελληνικής αστυνομίας, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠOΛΙΤΕΙΑ,. ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΥΔΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ!

-Κάποτε κύριε Τσέπελη τελειώνουν και οι πανδημίες, αλλά και οι ασυλίες!


Δείτε όλο το video:

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=722277281&attachment_id=1671828186347902&message_id=mid.%24cAABa86pukwSBrhEY3l7fMvHp3e-7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου