Έκλεισε και το Σάββατο 28/8 παράνομα την είσοδο της Π. Πόλης ο Δήμαρχος Τσέπελης! Επική ανάρτηση Ανταμπούφη! Εισαγγελέας; Αστυνομία;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Απληστία Δημάρχου με την κάλυψη Εισαγγελέων και Αστυνομίας κι ας πέφτουν οι μηνύσεις βροχή! "Έκλεισε" και το Σάββατο 28/8 το βράδυ  την είσοδο της Π. Πόλης για να την γεμίσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ με....τραπεζοκαθίσματα του μαγαζιού του!!!

Τυχαία" πήγε στην...ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΒΑ-ΓΙΑ προσπαθώντας να πείσει και την Ειρήνη Χαριτωνίδου να....αποστατήσει και να πάει μαζί του!!! 

Ενώ οι μηνύσεις πέφτουν πλέον σαν το ..."χαλάζι" σε βάρος του Δήμαρχου Τσέπελη απο πολλές μεριές, ο τελευταίος παρά το γεγονός οτι μηνύθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής εκ νέου για παρακώλυση συγκοινωνιών, κατάχρηση εξουσίας και καθήκοντος, επειδή συνεχίζει να κλείνει την είσοδο της Π. Πόλης, συνεχίζει να γράφει τους Νόμους στα υποδήματά του!!!! 

Με σκοπό φυσικά και πάλι, να "σιγοντάρει" το μαγαζί του και να γεμίσει με κόσμο τα παράνομα τραπεζοκαθίσματά του ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Παράλληλα την ίδια ώρα έκανε και "περιοδεία" σε διάφορα μαγαζιά, καταλήγοντας στο μαγαζί της Ειρήνης Χαριτωνίδου την οποία "βομβαρδίζει", προκειμένου να ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ, να ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ και αυτή και να ανεξαρτητοποιηθεί!!!!

Έτσι θεάθηκε γύρω στις 11 το βράδυ στην ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΒΑ-ΓΙΑ όπου χαιρέτισε κάποιους πελάτες (!) γνωστούς του -όπως ο Δημοσθένης Σταματιάδης με την παρέα του- λέγοντας στον Μιχάλη  Ζαμπάρα οτι...τυχαία πέρασε απο εκεί!!! Κι αν συμφωνεί που...έκλεισε την είσοδο της Π. Πόλης. Αλλά αποχώρησε γρήγορα, ικανοπιημένος πάντως απο την πελατεία του!!!! 

Η ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗ 

Την ίδια ώρα, ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Νίκος Ανταμπούφης, δημοσίευσε στο fb την παρακάτω επική ανάρτηση για το ίδιο θέμα.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ:

ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;  

Ένα μήνα νωρίτερα ξεκίνησε φέτος ο Δήμαρχος.

Πρόκειται για επιμονή τύπου "Καταπατητή" δηλαδή "... εγώ κάνω τον χαζό και πόντο πόντο, χρόνο με τον χρόνο επειδή θα βαρεθείτε  θα πάρω αυτό που παράνομα επιδιώκω".  Αντί άλλου σχολίου επαναλαμβάνω το περσινό μου σχόλιο, 'οπως ακριβώς είχε αναρτηθεί:

Νίκος Ανταμπούφης

19 Σεπτεμβρίου 2020  · Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια

Δημόσια

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Η κύρια είσοδος (οδός Φ. Αμοιρίδη - Ορφέως )στον οικισμό της Παλιάς Ξάνθης κλείνει «καθ’ εκάστην κατά τας βραδινάς ώρας» αφαιρώντας την κίνηση των οχημάτων, προσθέτοντας χώρο στα τραπεζοκαθίσματα και πολλαπλασιάζοντας (έως συνωστισμού) τους θαμώνες.

Η ΑΙΤΙΑ: Προφορική εντολή Δημάρχου (και τα σκυλιά δεμένα, αλλά μην πάει ο νους σας στα αδέσποτα).

Η παρακάτω σκηνή είναι φανταστική;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ (σιγοτραγουδώντας):

Δήμαρχος είμαι

και το κέφι μου θα κάνω,

Και θα κλείσω

και έναν δρόμο παραπάνω.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΑΙ και το λέω συνεχώς γιορτάζοντας το ένα χρόνο στη δημαρχία, μετά τα δύο κατόπιν τα τρία και μετά έρχονται εκλογές.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ. Στην πραγματικότητα κάνω ότι μου κάνει κέφι. Για τα υπόλοιπα του Δήμου υπάρχει ο αυτόματος πιλότος ή ο Μανώλης (ο άλλος, όχι ο Δήμαρχος).

ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ. Με δική μου προφορική εντολή το κλείνω και δεν ασχολούμαι με λεπτομέρειες του τύπου αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, νομοθεσία, δικαιώματα πολιτών και λοιπά γραφειοκρατικά εμπόδια.

ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Και δύο και τρεις αν χρειαστεί προκειμένου να έρθει η ανάπτυξη στην Παλιά Ξάνθη, αλλά και διότι εγώ ότι υπόσχομαι το υλοποιώ, άσχετα αν προκύπτει παράπλευρη ωφέλεια και για τη δική μου επιχείρηση.

Ο ΧΟΡΟΣ (απαντά ξεδιάντροπα)

Μπορεί το μαγαζί σου να είναι στην Παλιά Ξάνθη,

αλλά η Παλιά Ξάνθη δεν είναι μαγαζί σου.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ

Δημοτικός σύμβουλος  Ξάνθης, 

κάτοικος Π. Πόλης



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου