Αυτό το παλικάρι απο τα Κιμμέρια Ξάνθης, είναι ο 26χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Χαλκιδική. -Σήμερα η κηδεία (17.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Αυτός είναι ο 26χρονος μουσουλμάνος από τα Κιμμέρια Ξάνθης που βρήκε τραγικό θάνατο όταν χτυπήθηκε από προπέλα στην θαλάσσια περιοχή της νήσου Διάπορος στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Ονομάζεται Γιουζμπαι Γιουσμπαση, τελείωσε την Γυμναστική Ακαδημία, έκανε το Στρατιωτικό του και όλη η ζωή ήτα μπροστά του.

"Ένα παιδί μάλαμα , θυσίασε τον Εαυτό του ,,..

Μεγάλο κρίμα για ένα τόσο καλό παιδί , εξαιρετικός ταπεινός , ένα παιδί υπόδειγμα¨, έγραψαν οι φίλοι του στο fb

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17.00 στα Κιμμέρια Ξάνθης ενώ οι γονείς του βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Έχει ένα μικρότερο αδελφό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο νεαρός και η παρέα του νοίκιασαν σκάφος από την περιοχή της Βουρβουρούς, με μηχανή 30 ίππων για να περιηγηθούν στα νησιά της περιοχής.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ η παρέα βρισκόταν στην περιοχή Μυρσίνη του Διάπορου, περίπου στις 14.15, ο άτυχος 26χρονος που βρισκόταν στο νερό, χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από την προπέλα του σκάφους.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στην ξηρά με ιδωτικό σκάφος, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου