Αναβολή της Έκθεσης «Ξάνθη 2021»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέχρι στιγμής υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο για τις εκθέσεις σε κλειστούς όσο και σε υπαίθριους χώρους, τη μεγάλη ανησυχία των εκθετών μας για τους κανόνες που θα ισχύσουν κατά την περίοδο που έχει προγραμματιστεί να γίνει η Έκθεση «Ξάνθη 2021», το γεγονός ότι οι φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης θα διεξαχθούν υπό προϋποθέσεις αυστηρών μέτρων και προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των εκθετών αλλά και των επισκεπτών που θα εισρεύσουν στην Έκθεση, με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την αναβολή της Έκθεσης «Ξάνθη 2021».

Δεσμευόμαστε ότι με την πρώτη ευκαιρία και εφόσον υπάρξει υγειονομική κανονικότητα στην περιοχή μας, θα πραγματοποιήσουμε την Έκθεση, είτε σε υπαίθριο είτε σε κλειστό χώρο (Αμοιρίδειο).

Ευχαριστούμε θερμά: το Δήμο Ξάνθης που ως συνδιοργανωτής «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία μας, την Π.Ε. Ξάνθης για την προσπάθεια να ενισχύσει την Έκθεση, την εταιρεία ΔΕΔΑ Α.Ε. που μας εμπιστεύθηκε ως Μέγας Χορηγός και τη ΣΕΚΕ Α.Ε. για τη μεγάλη στήριξη που μας προσέφερε από την πρώτη στιγμή. Φυσικά ευχαριστούμε όλους αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή στην Έκθεσή μας.

Τέλος, ενημερώνουμε τους εκθέτες ότι μπορούν στις εργάσιμες ημέρες και ώρες να παραλάβουν από το Επιμελητήριο (κα. Δέσποινα Σιαμίδου), τις προκαταβολές που πλήρωσαν για τα περίπτερα τους.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗ
Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου