15 λεπτά αρκούν για την απόλυτη ρουτίνα ομορφιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η Monica de La Villardière είναι η δική μου αγαπημένη Καναδέζα influencer στο Instagram, με έντονες γαλλικές επιρροές, η οποία προτιμάει το effortless beauty style, που επιλέγουν οι περισσότερες Γαλλίδες στην καθημερινότητά τους.

Η Monica de La Villardière, η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα, αποφεύγει τις υπερβολές, είτε πρόκειται για το ντύσιμό της, το hairstyle της, το μακιγιάζ, τη skincare ρουτίνα της. Μία τάση που ξέρουμε ότι πολλές Γαλλίδες προτιμούν και είναι πραγματικά ζηλευτή.

Επενδύοντας σε value-for-money προϊόντα -σπάνια χρησιμοποιεί τρομερά ακριβά καλλυντικά- και κάνοντας απλές κινήσεις με τα χέρια της, περιποιείται εξαιρετικά την επιδερμίδα της και δημιουργεί υπέροχα και απαλά makeup looks, που αναδεικνύουν τα λεπτά χαρακτηριστικά της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Monica de La Villardière μαζί με την αδερφή της Iris de La Villardière και τη μητέρα της Val, δείχνουν πόσο απλή και εύκολη είναι η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και η δημιουργία ενός ανεπιτήδευτα chic makeup look.

Πρώτη η αδερφή της μοιράζεται το αγαπημένο της καθαριστικό, το οποίο επιλέγει και η μητέρα τους, αλλά και το έλαιο που εφαρμόζει καθημερινά για extra λάμψη και ενυδάτωση. Η Iris χρησιμοποιεί και το gua sha που ενισχύει την αιμάτωση του προσώπου της και κάνει το πρόσωπό της να δείχνει πιο λαμπερό και υγιές. Όσο για το μακιγιάζ, αρκεί ένα concealer, ένα balm  και ελάχιστη μάσκαρα για το τέλειο πρόσωπο.

Ακολουθεί η μητέρα τους, η οποία έχει αφήσει το χρόνο να αφήσει το αποτύπωμά του επάνω της και πραγματικά είναι υπέροχη. Μαυρισμένη, με τρομερά ενυδατωμένη επιδερμίδα, δείχνει το foundation που χρησιμοποιεί για να δείχνει ακόμα πιο μαυρισμένη, ακόμα και τις ημέρες που χάνει το χρώμα της -τις εποχές που ο καιρός είναι συννεφιασμένος.

Χρησιμοποιεί concealer, το οποίο εφαρμόζει με απαλές κινήσεις, ρουζ που δίνει χρώμα στο πρόσωπο και τονίζει τα μάτια της. Με ελάχιστο μολύβι στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων της και μία bronze σκιά, το βλέμμα της δείχνει πιο έντονο, ενώ οι γραμμές στην περιοχή των ματιών υποσκιάζονται από το υπέροχο look. Ένα πασπαρτού makeup look ιδανικό για κάθε ηλικία, για κάθε γυναίκα, για κάθε ώρα της ημέρας.

Τέλος η Val αποκαλύπτει και κάποια από τα αγαπημένα της skincare προϊόντα -όπως θα δείτε στο video είναι ελάχιστα, ένα καθαριστικό και ένα serum-, ενώ κλείνει ψεκάζοντας το αγαπημένο της άρωμα. Το προϊόν που κλειδώνει τη ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με έρευνες, οι Γαλλίδες χρησιμοποιούσαν καθημερινά άρωμα, ακόμα και κατά το lockdown!

Τέλος η Monica de La Villardière δείχνει τις γρήγορες και εύκολες κινήσεις που κάνει με τα δάχτυλά της, εφαρμόζοντας το αγαπημένο της έλαιο, ενώ αποκαλύπτει το tinte moisturizer που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση και δημιουργεί απαλό, φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό της. Είναι τρομερό πόσο ελάχιστη ποσότητα χρησιμοποιεί και αποφεύγει τις υπερβολές. Ένα tip που προτείνουμε ξανά και ξανά είτε πρόκειται για skincare ρουτίνα ή για μακιγιάζ. Η ίδια δεν αμελεί να τονίσει διακριτικά και το σχήμα των φρυδιών της, εφαρμόζοντας σκιά!

Δείτε το IGTV στο video που ακολουθεί και ακολουθήστε το effortless French Beauty Look. Άλλωστε οι υπερβολές έχουν μείνει στο παρελθόν.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου