Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών και στη Ξάνθη με αντικυβερνητικά συνθήματα και πορεία στους δρόμους (φωτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Μια αρκετά μεγάλη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του διαχωρισμού των πολιτών πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης, στα πλαίσια ανάλογων συγκεντρώσεων που γίνονται σε όλη την Ελλάδος.

Οι συγκεντρωθέντες υπολογίζονται σε περίπου 800-1000 άτομα
Προηγήθηκε κάλεσμα από το διαδίκτυο για συμμετοχή στην κινητοποίηση, αντίστοιχη της οποίας πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές της χώρας με επεισόδια μάλιστα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ενώ υπήρχε κάλεσμα και από την γνωστή Οργάνωση «Φλόγα Ελληνισμού» που έχει πραγματοποιήσει κι άλλες παρόμοιες συγκεντρώσεις κατά το παραλθόν.

Πολλοί από  τους συγκεντρωμένους κρατούσαν ελληνικές σημαίες ενώ φώναζαν συνθήματα κατά της Κυβέρνηση και κατά του Πρωθυπουργού.

Οι συγκεντρωμένοι  πραγματοποίησαν και πορεία στους κεντρικούς δρόμους, υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας, χωρίς να σημειωθεί ωστόσο κανένα επεισόδιο, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες ήταν με καροτσάκια και τα παιδιά τους.

Αρκετά πάντως από τους διαδηλωτές δήλωναν ότι δεν ήταν κατά των εμβολιασμών, αλλά κατά των ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ εμβολιασμών και των διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Χαρακτηριστικές και οι φωτογραφίες των ρεπόρτερ μας από την συγκέντρωση και πορεία.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου