Βασίλης Πιστικός: Ενας Ξανθιώτης στα “σαλόνια” του Ολυμπιακού!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ενας Ξανθιώτης, ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με διακρίσεις διεθνείς αν και μόλις στα 16 χρόνια ζωής του, απέκτησε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, ανοίγοντας τα “φτερά” του για τα μεγάλα σαλόνια του κορυφαίου αθλήματος!

Ο Βασίλης Πιστικός, γόνος του επίσης παθιασμένου με το ποδόσφαιρο Γιώργου Πιστικού και της Βάσως Καρακεχαγιά, απο πολύ μικρός έδειξε να παίρνει το δρόμο του πατέρα του και το κυριότερο να πιστεύει στις δυνάμεις του.

Ξεκίνησε απο τον Αθλητικό Ομιλο Βιστωνίδας (Ακαδημία), με συμπαραστάτες του, τους προπονητές του και κυρίως τους γονείς του που διένυσαν χιλιάδες χιλιόμετρα συνοδεύοντάς τον σε αγώνες.

Ο Βασίλης Πιστικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Ξάνθη, είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Είναι διεθνής με τις ομάδες Κ15 και Κ16.

Η ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ…

Σε ανάρτησή της, η μητέρα του Βασίλη Πιστικού, Βάσω Καρακεχαγιά, αναφέρει με υπερηφάνεια:

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

Η Ακαδημία στην οποία “πλάστηκε” και ανδρώθηκε ο Βασίλης Πιστικός, εξέδωσε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Βιστωνίδας και το τιμ της Ακαδημίας μας έχουν έναν πολύ σημαντικό λόγο να χαμογελάσουν αφού ο Βασίλης Πιστικός, ένα δικό μας παιδί, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για 3ετή συνεργασία!
Ο Βασίλης ήρθε στην Ακαδημία του ΑΟΒ σε μικρή ηλικία όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι το φρούτο των κόπων και της σκληρής δουλειάς που κάνουν οι προπονητές στην Ακαδημία του ΑΟΒ για δημιουργήσουν καλούς αθλητές και πάνω απ’ όλα, άξια μέλη της κοινωνίας μας. Στη συνέχεια ο Βασίλης μεταπήδησε στον ΑΟΞ και πολύ γρήγορα τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ελληνικών ομάδων τόσο με τις εμφανίσεις του με τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης όσο και με τις συμμετοχές του στις μεικτές ομάδες αλλά και τις εθνικές.
Δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τον Βασίλη για αυτό το αξιοθαύμαστο επίτευγμα, να τον δείξουμε ως ένα παράδειγμα αθλητή με τεράστια προσήλωση και αφοσίωση στον στόχο ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην υπογραμμίσουμε το πόσο πειθαρχημένος είναι. Η ποδοσφαιρική προσέγγιση του Βασίλη πρέπει να γίνει πρότυπο για τους νεότερους αθλητές που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.
Τα συγχαρητήριάς μας πηγαίνουν και προς τους γονείς του Βασίλη, τον Γιώργο και τη Βάσω, που φρόντισαν να εφοδιάσουν τον γιο τους με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τον οδήγησαν σήμερα σε αυτό το σημείο.
Ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική σου σταδιοδρομία και ελπίζουμε πως το μέλλον σου επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις και επιτυχίες.
Βασίλη μας κάνεις υπερήφανους!
Η Διοίκηση του ΑΟΒ”

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς, σε ανακοίνωσή της, τονίζει τα εξής:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου