ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Κι όμως… Αν κανείς «ανασύρει» από το αρχείο του «Μαχητή» τα όσα γράφαμε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2019, όταν ο Ιπποκράτης Καμαρίδης αναλαμβάνοντας Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ θα διαπιστώσει ένα πράγμα

Ότι δικαιωθήκαμε δυστυχώς σε όλα!!!
Αφού το πρώτο του κατόρθωμα  του Ιπποκράτη Καμαρίδη πριν καν αναλάβει Πρόεδρος, ήταν από τη μια να κάνει… «εξωδικαστικό συμβιβασμό» με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη και από την άλλη να θέλει να  «καταργήσει» τον… Νομικό Στέργιο Γιαλάογλου επειδή δικαστικά υποστήριζε τα συμφέροντα της επιχείρησης!

Πάρτε όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που επί μήνες γράφαμε, όταν ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ μιλούσε για… «τόνγκες» και καλή… «γειτονία», μην ακούγοντας ούτε καν τον Δήμαρχο Τσέπελη!

Αφού αυτή η «κολόνια» διαρκεί χρόνια!!!

-Την αλήθεια την δικαιώνει ο χρόνο και δυστυχώς και για την «σιωπούσα» επί μήνες αντιπολίτευση  Μελισσόπουλου, Λύρατζη, Δημαρχόπουλου, Παπαχρόνη κλπ η συγκεκριμένη υπόθεση - ΣΚΑΝΔΑΛΟ δεν μπορεί να καλυφθεί πλέον!

(σ.σ. Και θυμηθείτε με ότι σύντομα θα βγουν κι άλλα πράγματα για τη ΔΕΥΑΞ που έχουν σχέση με τις απευθείας αναθέσεις του Προέδρου στην «εκλεκτή» του εταιρεία με τα… πολλά ΑΦΜ και έδρες και στην… Κύπρο!!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου