"Χαστούκι" του Αντιδήμαρχου Ξάνθης κ.Σουά στην "ΤΕΞ"! Προτίμησε το τραπέζι του Τσέπελη για ... Σπανίδη-Αφεντούλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Από το τραπέζι πέρασε και ο "γραμματέας" του "Ψευτομουφτή' Ξάνθης Αμέτ Μετέ που είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Δήμαρχο Τσέπελη αλλά και θερμή χειραψία με τον....Σπανίδη!!! Πως αλλάζει το χρήμα τους ανθρώπους!  

"Χαστούκι" του αντιδήμαρχου Ξάνθης κ.Σουά στην κινητοποίηση των εγκάθετων της "ΤΕΞ" στη Ξάνθη. Ο πλέον αγαπητός ίσως των μειονοτικών αντιδημάρχων και καφετζής κ.Σουά ενώ το μεσημέρι επιδεικτικά γύρισε την πλάτη στους εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και απείχε απο την κινητοποίηση, το βράδυ στο τραπέζι που έδωσαν οι Τσέελης-Φανουράκης προς τιμή του ποδηλατικού συλλόγου Ξάνθης Πήγασσος και των δημοτικών συμβούλων Μιχάλη Σπανίδη και Αφεντούλη Τσαικιρίδη (σ.σ. Το οποίο φυσικά πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης!!!!) όχι μόνο έδωσε το παρόν, αλλά διαχώρισε ευθέως την θέση του απο την κινητοποίηση για την ΤΕΞ κατά του Αρείου Πάγου. Ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Σημειώνεται ότι οργανώτρια του τραπεζιού ήταν και πάλι η γενική διευθύντρια και οικοδέσποινα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά το Νο 2 πλέον του Δήμου Ξάνθης,. ενώ ο Δήμαρχος Ξάνθης σήκωσε το ποτήρι του ευχόμενος στον Πήγασος και τους...."φιλόκαλους"  Σπανίδη-Αφεντούλη πάντα επιτυχίες!!!

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο ότι απο το τραπέζι πέρασε για λίγο και ο "γραμματέας" του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αμέτ Μετέ, αγγάλιασε θερμά ο Δήμαρχος Τσέελης και αφού με την γραμματέα σύστησαν στον Μιχάλη Σπανίδη, τελικά δεν κάθισε στο τραπέζι!!!

"Τραμπούκο"  του....Δημαρχόπολου αποκαλούσε ο Φανουράκης τον Στέφανο Ιγιαννίδη την εποχή που ήταν με τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης. Νάτος και ο Στέφανος το Σάββατο ως....Αντιδήμαρχος του Τσέπεληη υπερήφανος και χαρούμενος  για τα νέα του καθήκοντα δίπλα στον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιομίδη! Και τα....φώτα σβηστά εκείνη την ώρα στην πλατεία!

Μέχρι και στην υγειά του Παπαχρόνη ήπιε ο Δήμαρχος Τσέπελης με την υπέροχη Οικοδέσποινα του Δήμου Ξάνθης Σοφία  Ψωμά δίπλα του
Ο Αντιδήμαρχος Ζουά με τον Μιχάλη Σπανίδη στο στρατόπεδο Τσέπελη. Πρόκειται για τον αντδήμαρχο Πολιτισμού που είχε πετάξει στα....σκουπίδια την περίφημη Φωλιά του Βιβλίου του Σπανίδη!!! Να που ο Τσέπελης ένωσε και το Τουρκικό κόμμα DEB με τον φιλόκαλο....Σπανίδη!
του φθινόπωρου.

Εξακολουθεί να θυμώνει τον καιρό μας,

καθώς αιμορραγεί από τα σκοτάδια της λήθης.

Ασέβεια στην γνώση και προθυμία στην κακογλωσσιά

από  τις μεταμορφώσεις του αλλόκοτου;

Αποτέλεσμα μιας αρχέγονης ανοργασμικής έκρηξης

που σκόρπισε τα θραύσματά της στο σώμα μιας βαριάς ενοχής;

Ίσως!!

Όμως μας έφυγε κι ο Δασκαλάκης.

Αυτό που μας έμεινε μόνο

Είναι το αποσταγμένο κέρδος αυτή της Πόλης,

από το φαντασιακό του Γιώργου, του Θανάση

και των άλλων παιδιών,

με την ευχή να  αναγκάσει τον χρόνο

να είναι αμείλικτος στους μνηστήρες της Τζούλιας.

Ψευδαισθήσεις βεβαιώνονται και πάλι, μαζί και απωθημένα.

Τι κι αν  απολιθωμένες ανάσες,

την αποκαθήλωσαν από τα στήθια σου Πόλη.

Ανάσες αρχικά αιρετικές αλλά μεταγενέστερα

εγκάρδιες και αποδεκτές από αυτούς που βάλθηκαν

με την ψήφο τους να αποκαταστήσουν τον κύκλο γονιμότητας του κάθε ατομικού τσίρκου.
Κατάρα όμως

και δώρο θεϊκό η γεύση σου Πόλη μου.

Ένα έχω να τους μηνύσω:

«Δύο πράγματα δεν μπορούνε να κοιτάξουν κατάματα:

Τον Ήλιο και τον Θάνατο»(Francis de la Roche)


Με εκτίμηση
Μιχάλης Σπανίδης
Εκδότης-Βιβλιοπώλης









 











Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου