Συνάντηση Μελισσόπουλου, Παπαχρόνη, Γ. Χατζηθεοδώρου και Λύρατζη με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αίσθηση από την παρουσία του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης Γιώργου Καρασακαλίδη στην συγκέντρωση! Παρών και ο πρώην του Τσέπελη Κώστας Κουτελίδη

Στην Σταυρούπολη βρέθηκαν για μια ακόμη φορά οι Σάββας Μελισσόπουλος, Γιάννης Παπαχρόνης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Πασχάλης Λύρατζης την Παρασκευή 30 Ιουλίου όπου και συναντήντηθηκαν με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Αμέσως μετά την συνάντηση μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο τύπο:

Από τη θεσμική συνάντηση εργασίας που είχαμε οι συνεργαζόμενοι επικεφαλής των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης, με όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, προτάσεις και ιδέες για το παρόν και το μέλλον των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης και γενικά του Δήμου μας.

Αγαπητοί Πρόεδροι, σας ευχαριστούμε θερμά για την χθεσινή σας παρουσία, αλλά και για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων των Κοινοτήτων σας. Η αγωνία σας, τόσο για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, όσο και για τον προγραμματισμό των έργων υποδομής που έχουν ανάγκη η Σταυρούπολη, ο Δαφνώνας, τα Κομνηνά, το Νεοχώρι, το Καρυόφυτο, η Πασχαλιά και ο Γέρακας αποτελούν για εμάς πλέον σταθερό οδηγό για την πορεία, τις θέσεις και τις προτάσεις μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι Επικεφαλής των τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης:
Σάββας Μελισσόπουλος
Ιωάννης Παπαχρόνης
Γιώργος Χατζηθεοδώρου
Πασχάλης Λύρατζης

 Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου