Η πορεία της παράνομης ΤΕΞ και ο επιχειρούμενος εκτουρκισμός της Θράκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


*Γράφει ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης, Δημοσιογράφος, Γενικός Διευθυντής του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων

Σαββατιάτικα διάλεξαν τα “παλλικάρια” της παράνομης “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης” για να διοργανώσουν την πορεία διαμαρτυρίας, σχετικά με την εκ νέου απορριπτική απόφαση του Αρείου Πάγου, σε ότι αφορά τη νομιμότητα ύπαρξης του ανθελληνικού σωματείου.

Και γιατί Σάββατο;

Γιατί πολύ απλά, οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της ορεινής περιοχής της Ξάνθης, των επονομαζόμενων ως “πομακοχωριών”, κατεβαίνουν οι περισσότεροι στην πόλη και ως έτσι θα έχουν την ευκαιρία χωρίς ίχνος κινητοποίησης (σ.σ. στην οποία αρνούνται να συμμετάσχουν η πλειονότητα των κατοίκων της ορεινής περιοχής), να περάσουν τα μηνύματα εις βάρος της Ελλάδας και υπερ της Τουρκίας!

Το αίτημά τους;

Έλλειψη δικαιοσύνης” το ονομάζουν!

Υπάρχει έλλειμα Δικαιοσύνης στην Ελλάδα σε ότι αφορά τη μουσουλμάνικη μειονότητα;

Για τους ανθρώπους του Προξενείου, της Τουρκίας, ναι, υπάρχει!

ΘΡΑΣΟΣ

Στο σημείωμά του, ο διευθυντής της τουρκόφωνης εφημερίδας milletgazetesi.gr, Τζενγκιζ Ομερ, άνθρωπος του Προξενείου και καταδικασμένος για πολλά διχαστικά κείμενα απο τα Ελληνικά Δικαστήρια, αναφέρει:

“Είμαστε Τούρκοι γιατί το λέμε. Είμαστε Τούρκοι γιατί το θέλουμε έτσι. 

Δεν πρόκειται να ζητήσουμε την άδεια κανενός για αυτό. 

Η κατοχή ταυτότητας δεν εξαρτάται από την άδεια άλλων. 

Τουλάχιστον, αυτό ισχύει στις πολιτισμένες κοινωνίες και χώρες όπου υπερισχύουν οι  ανθρώπινες αξίες, ηθική και σεβασμός

Η ύπαρξη, τα δικαιώματα, οι ανθρώπινες αξίες όλων Εξαρτάται από την αμοιβαία κατανόηση, την ανοχή, τη συμπάθεια, τη δικαιοσύνη , το δίκαιο, τα καλά ήθη και την αγάπη .   

Εν ολίγοις, είμαστε Τούρκοι γιατί το λέμε. Και κανείς δεν μπορεί να αντιταχθεί σε αυτό. Κανείς δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Ακόμη και τα κράτη … Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το σέβεστε , να μην το αρνηθείτε!

Όχι η Ελλάδα , αν ολόκληρος ο κόσμος ενώθηκε , δεν θα μας έκανε να παραιτηθούμε από την ταυτότητά μας. Κανένας θνητός δεν μπορεί να το αντέξει αυτό.”

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ή ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ;

Είναι προφανές, ότι η πορεία που διοργανώνεται το Σάββατο 10 Ιουλίου στην Ξάνθη, απο την παράνομη “Τουρκική Ενωση Ξάνθης”, που δρα ανενόχλητη και χωρίς ίχνος ελέγχου απο τις ελληνικές αρχές, που βρίσκεται σε μία “αόρατη προστασία” πολιτικών τοπικών και άλλων αρχόντων, που καθορίζει με τους Ψευτομουφτήδες τις εκλογικές αναμετρήσεις σε όλα τα επίπεδα, θα τύχει και πάλι της ιδιαίτερης μεταχείρισης των εξουσιών.

Εκτός των εκλεγμένων Ελλήνων Μουσουλμάνων Βουλευτών που θα είναι μπροστάρηδες, ασχέτως εάν έχουν ορκισθεί να υπερασπίζονται τους Νόμους και το Σύνταγμα του Κράτους, θα είναι και Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι Αντιποιούντες Αρχής Ψευτομουφτήδες, που όλοι μαζί, θα δώσουν μήνυμα ισχυρής παρουσίας στα πολιτικά πράγματα της Θράκης και δη της Ξάνθης.

Δεν είναι κρυφό άλλωστε. Το πετυχαίνουν περίτρανα, αφού οι ψήφοι καθορίζονται τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές, στην προσευχή στα Τεμένη, όπου ο εκάστοτε Ιμάμης, θα δώσει το σύνθημα και την κατεύθυνση, κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη θρησκεία και να υπακούσουν πιστά οι ομόθρησκοί τους.

Η δυναμική αυτή της κατευθυνόμενης ψήφου, δίνει τη δυνατότητα της χειραγώγησης αποτελέσματος, και ως έτσι οι υποψήφιοι άρχοντες αυτού του τόπου, “προσκηνούν” τη χάρη των αποβρασμάτων του Τουρκικού Προξενείου.

Η πορεία αυτή, δεν είναι τίποτε περισσότερο απο έναν ωμό εκβιασμό, προς όλους εκείνους που συναλλάσσονται πολιτικά με το Προξενείο και αποζητούν τη στήριξη σε εκλογικές μάχες.

Η πορεία αυτή, δεν είναι τίποτε περισσότερο, απο μία αισχρή “υπενθύμιση” ότι ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΤΥΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Ποια άλλη μειονότητα, πολιτιστική ή θρησκευτική στην Ελλάδα, θα επιχειρούσε τέτοια χειραγώγηση, παράνομη λειτουργία με αντεθνικούς σκοπούς και δεν θα είχε κλείσει εν μία νυκτί;

Είναι σαφές, ότι επρόκειτο για άλλη μία ΠΡΟΣΒΟΛΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με την ανοχή των αρχών, πολιτειακών και πολιτικών, αυτοδιοικητικών και λοιπών, διότι ο σκοπός της διοργάνωσης αυτής δεν είναι άλλος απο την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου