Στην Ξάνθη τον περίμεναν, στην....Αυστραλία επιστρέφει ο Μπιλ....Πάπας ο.....Άφαντος! Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Δεν υπάρχουν σχόλια


Θα επιστρέψει αυτό το Σαββατοκύριακο από την Ελλάδα στην Αυστραλία ο Μπιλ Πάπας. Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος του, σύμφωνα με μπαράζ δημοσιευμάτων του αυστραλιανού Τύπου τις τελευταίες ώρες που φιλοξένησε η ιστοσελίδα Thrakisport την ώρα που και ο Βρετανικός τύπος ασχολείται πλέον με το σκάνδαλο των 200 εκατ. δολλαρίων του Έλληνα μεγιστάνα!
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι την Τεταρτη ο δικαστής Μάικ Λι του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου απέρριψε το επείγον αίτημα της Forum Finance και του Μπιλ Πάπας να αναβληθεί η ακρόαση της Παρασκευής, την οποία έχει προκαλέσει η τράπεζα Westpac μετά την αποκάλυψη της ενδεχόμενης απάτης σε βάρος της.

Την ιδια ώρα, ομογενειακά μέσα ενημέρωσης υπενθυμίζουν ότι «μέχρι αυτή την στιγμή, η όλη υπόθεση αφορά καταγγελία της Westpac για “πιθανή απάτη”» και επικαλούμενα το τεκμήριο αθωώτητας υπενθυμιζουν ότι «όπως είναι γνωστό, όλοι είναι αθώοι έως ότου αποδειχθεί δικαστικά η ενοχή τους».

Προστίθεται ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται δημόσσια τοποθέτηση του Μπιλ Πάπας για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ίσως και από την Ελλάδα, ενώ σε μια πιθανή ένδειξη για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί, τονίζεται ότι ο με τις απαντήσεις του ο Πάπας αναμένεται να καταστήσει σαφές ότι «μία εταιρία του και όχι ο ίδιος προσωπικά εμπλέκονται στην υπόθεση με την τράπεζα Westpac».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου