Στριμώχνουν» Τσέπελη-Μουριάδη! Το έλα να δεις στο Δήμο Καβάλας με τον διαγωνισμό των 42 εκατ. ευρώ που ...αποσύρθηκε! ;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ. Τσέπελης, Δήμαρχος Ξάνθης και Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ, παραδέχτηκε ότι ο διαγωνισμός αποσύρθηκε μετά από την ένσταση της εταιρείας και τώρα είναι σε διαδικασία τροποποίησης της προκήρυξης και αλλαγής της μελέτης!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ!


*Στην ένσταση που έκανε η ενδιαφερόμενη εταιρεία προς την ανεξάρτητη Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, κατήγγειλε ότι ο διαγωνισμός είχε τυπικές ελλείψεις και περιείχε όρους που εμπόδιζαν τη συμμετοχή κάποιων εταιρειών και ευνοούσαν τη συμμετοχή κάποιων άλλων.ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΦΥΣΙΣ» ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

*Δυστυχώς, είμαστε σίγουροι ότι και στον καινούριο διαγωνισμό κάποιοι θα ψάξουν να βρουν τρόπο να τον εκμεταλλευτούν.

*Ευχόμαστε να μην γίνει αυτό, αλλά δυστυχώς τα 42 εκατομμύρια ευρώ είναι πολλά χρήματα…

Κι όμως… Πριν αλέκτωρ λαλήσει κι ενώ αφήνουμε επί μήνες ευθέως ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑ και αιχμές στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο για την «επιλογή του» ως Προέδρου της «ΔΙΑΜΑΘ» με προσόντα… Απόφοιτος δημοτικού και την γνωστή «προϊστορία» στο σκάνδαλο με το εργοστάσιο σκουπιδιών «ΦΥΣΙΣ», τον πήραν χαμπάρι πλέον και οι Καβαλιώτες!

Ο λόγος φυσικά για τον Δήμαρχο Τσέπελη και την περίφημη «ΔΙΑΜΑΘ» στην οποία βρέθηκε... Πρόεδρος, παρά το «σκανδαλώδες» παρελθόν του με το «ΦΥΣΙΣ» και τις επί έτη καταγγελίες τότε των Δημήτρη Μπένη, Θανάση Ξυνίδη, Γιάννη Παπαμαρκάκη, Θωμά Ξανθόπουλου (δικηγόρου), Γιάννη Ιερόπουλου και πολλών άλλων!!!

(σ.σ. Ποιός μπορεί άλλωστε να ξεχάσει ότι ο Θανάσης Ξυνίδης επί Λάκη Στυλιανίδη «σταμάτησε» και πάλι τον Τσέπελη όταν «μεθόδευε» κομπίνα με τα... λύματα των άλλων ΔΕΥΑ κι ενώ το «ΦΥΣΙΣ» ήταν υπό… εκκαθάριση; Άσχετα με το τι συμβαίνει τώρα...).

Και επί της ουσίας. Σύμφωνα με την καταγγελία της δημοτικής παράταξης  Καβάλας «Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» και του επικεφαλής Μάκη Παπαδόπουλου, ο Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ και Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης πήγε να δώσει με «φωτογραφικό» διαγωνισμό έργο 42 εκατομμυρίων ευρώ για την Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Καβάλας, ωστόσο μετά με την καταγγελία που έκανε εταιρεία, αναγκάστηκε να τον… αποσύρει!!!! Πλην όμως... τα ερωτηματικά παραμένουν και η δημοτική παράταξη «Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στη «ΔΙΑΜΑΘ», κατέθεσε σχετική ερώτηση.

(σ.σ. Αλήθεια τι λέει για όλα αυτά ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος; Διότι αν θυμάται καλά, επί μήνες του χτυπούσαμε τον κώδωνα για την «επιλογή» του Τσέπελη ως Προέδρου της ΔΙΑΜΑΘ!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου