Self test: Συνεχίζεται η δωρεάν διάθεσή τους από τα φαρμακεία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Και επίσημα η απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
Τη συνέχιση της δωρεάν διάθεσης των self test από τα φαρμακεία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αποφάσισε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε σημερινή (22/6) του συνεδρίαση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου, αποφασίστηκε με 11 ψήφους υπέρ η συνέχιση της δωρεάν διάθεσής τους από τα φαρμακεία για τους δύο επόμενους μήνες.

Ανοικτό παραμένει τι θα αποφασίσει ο φαρμακευτικός σύλλογος Αττικής, καθώς έχει εκφράσει την ηχηρή αντίδρασή του στη συνέχιση της διανομής.

Η επίσημη απόφαση του ΠΦΣ: «Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του κοινού και με Κοινωνική Ευαισθησία το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. με ψήφους 11 υπέρ, 3 κατά και 1 λευκό αποφάσισε τη συνέχιση της δωρεάν διάθεσης των Self Tests από τα φαρμακεία για τους επόμενους δύο μήνες (7ο και 8ο) .

«Το αίσθημα ευθύνης για την προσπάθεια ελέγχου της Πανδημίας και η Κοινωνική μας Ευαισθησία για την προστασία των πολιτών δεν μας επιτρέπουν άλλες σκέψεις.

Ως Φαρμακοποιοί στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες και στηρίζουμε την προστασία τους από τον Κορωνοϊό» δήλωσε ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ, κ. Απόστολος Βαλτάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου