Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο «ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Από την πρώτη στιγμή της αναρρίχησης του Μ. Τσέπελη στο αξίωμα του δημάρχου με τις ψήφους του Δροσερού, του DEP του ψευτομουφτή και το πολιτικό συνονθύλευμα  που μάζεψε στην «παράταξη» του, όλοι αναρωτιόντουσαν με πιο τρόπο ο Μ. Τσέπελης θα εκδικηθεί τον πρώην Δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο, επειδή όταν ήταν δήμαρχος τον διέγραψε από την παράταξη του και τον άφησε σχεδόν δυο χρόνια έξω από το πολιτικό σκηνικό και χωρίς θέση εξουσίας και από ότι φαίνεται ο νυν δήμαρχος βρήκε τον τρόπο.
Βρήκε τον τρόπο ο δήμαρχος για να εκδικηθεί τον Χ. Δημαρχόπουλο χρησιμοποιώντας πλέον, τα ισχυρά όπλα που διαθέτει.

Ποια είναι τα ισχυρά όπλα που διαθέτει ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης έναντι του Χ. Δημαρχόπουλου μιας και δεν μπορεί να τορπιλίσει το πολιτικό του ανάστημα και κυρίως την ηθικότητά του;

Φυσικά την εξουσία και το δημοτικό χρήμα και σίγουρα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην παράταξη Δημαρχόπουλου, θα πρέπει να τον προβληματίσει και να αντιτάξει την άμυνά του γιατί έτσι όπως το έχει σχεδιάσει ο Μ. Τσέπελης, μιας και οι πληροφορίες λένε ότι βολιδοσκοπεί και άλλους συμβούλους της παράταξης του, θα τον αφήσει στο τέλος χωρίς συμβούλους.

Σίγουρα είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τον Χ. Δημαρχόπουλο.

Από την άλλη βέβαια, όταν ο επικεφαλής έχει θέσει όρους και όρια – καλώς ή κακώς – θα πρέπει οι συνοδοιπόροι του, εφ όσον αποδέχονται τον Χ. Δημαρχόπουλο σαν αρχηγό, θα πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαρίσουν την θέση τους

Μπορεί οι αποφάσεις να είναι συλλογικές, όμως ο αρχηγός είναι ένας και αυτός έχει την τελική ευθύνη.

Αυτοί που ακολουθούν τον αρχηγό ηθικά έχουν την ευθύνη να σεβαστούν τις όποιες αποφάσεις διαφορετικά η ιστορία «κουτσαίνει».

Σε όλο αυτό το θολό σκηνικό θα πρέπει να προσθέσουμε το “αμανάτι”  και την προδιάθεση εκδίκησης του σημερινού δημάρχου Μ. Τσέπελη και πρώην αντιδημάρχου του Χ. Δημαρχόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου