Χ. Τοψίδης: “Πρόσωπα και επιχειρήσεις να κάνουν χρήση του εξωδικαστικού μηχανισμού για τη ρύθμιση των οφειλών τους”

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 17 Ιουνίου και ώρα 14.30 η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη του Επιμελητηρίου Έβρου για την ρύθμιση οφειλών με το Νόμο 4378/2020.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κος Φώτης Κουρμούσης και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας παρουσίασαν το νομικό πλαίσιο αλλά και τη λειτουργία της πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού για τη ρύθμιση οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων αλλά και την εξυγίανση επιχειρήσεων.

Οι ομιλητές έλυσαν απορίες και απάντησαν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων, ενώ ο κος Κουρμούσης κάλεσε τόσο τα φυσικά πρόσωπα όσο και τις επιχειρήσεις να κάνουν χρήση της ευεργετικής νομοθετικής ρύθμισης, η οποία έχει απλοποιηθεί με την αυτοματοποιημένη άντληση των οφειλών από τη πλατφόρμα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης ευχαρίστησε τον κο Κουρμούση και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη ενημέρωση που παρείχε προς τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Έβρου και προέτρεψε πρόσωπα και επιχειρήσεις να διερευνήσουν τη δυνατότητα χρήσης του εξωδικαστικού μηχανισμού για τη ρύθμιση των οφειλών τους.

Το Επιμελητήριο Έβρου θα παρέχει κάθε δυνατή πληροφορία για την ένταξη των μελών του στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και εξυγίανσης των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου