ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: Οι ίδιοι οι Κυβερνώντες ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ μία παραμεθόριο περιοχή σε «πάρκινγκ μεταναστών»!

Δεν υπάρχουν σχόλια


«Φαίνεται ότι η παραμεθόριος περιοχή για την Πολιτεία, είναι θέμα σχέσης κόστους και οφέλους, σε καθαρά οικονομικό επίπεδο. Άλλως, δεν εξηγείται το γεγονός να μένει εδώ και περισσότερα απο 4 χρόνια, χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση μία περιοχή, με αιτιολογικό “τη μείωση πελατών, αυξημένου κόστους γραμμής κλπ”
Αυτές οι δικαιολογίες, σίγουρα ανήκουν σε περιπτώσεις που όντως το κράτος θα πρέπει να σκεφτεί μία γραμμή εντός πολεοδομικού συγκροτήματος.

Στην περίπτωση της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, αλήθεια, μπορούν να σταθούν “τεχνοκρατικές” λογικές;

Μπορεί να σταθεί η λογική “κόστους και οφέλους”, όταν αυτή την περιοχή, αυτή την κοινωνία, αυτό τον πληθυσμό τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ οι ίδιοι οι κυβερνώντες, νυν και πρώην, στην ανέχεια και στην ανεργία;

Όταν ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ μία παραμεθόριο περιοχή σε “πάρκινγκ μεταναστών”, σχολιάζει ο πρώην γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στο Thrakitoday, χωρίς να χαρίζεται σε κανέναν αναφερόμενος στο ότι στην ουσία δεν υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Θεσσαλονίκης!!!

Όταν το μόνο που επιτρέπεται είναι η ελεύθερη διέλευση τούρκων πολιτικών αξιωματούχων που αλωνίζουν κυριολεκτικά την περιοχή κοινού…

-Συ είπας, αλλά Χρήστο Αμανατίδη… δυστυχώς χρόνια κρατάει αυτή η «κολόνια»! Δυστυχώς… Και τότε επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ… τα ίδια γίνονταν! Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδιο μένουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου