Η Άντζι από την Ξάνθη χρειάζεται τη βοήθεια μας για να ξεφύγει από τη σεξεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Η Άντζι είναι μία τρανς γυναίκα με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Έχοντας περιπλανηθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, η Άντζι έχει επιστρέψει και ζει μόνιμα στην πόλη της Ξάνθης τα τελευταία χρόνια έχοντας βάλει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: να ξεφύγει από την σεξεργασία.

«Εξαιτίας της σεξουαλικότητας μου, αναγκάστηκα να γίνω εργάτρια του σεξ», λέει αλλά υπογραμμίζει ότι «δεν μου αρέσει η δουλειά μου».

Το εστιατόριο και οι περιπέτειες με τη συνέταιρο
Η Άντζι γνωρίζει ότι έχει ταλέντο στη μαγειρική. Γνωρίζει πολύ καλά «μαμαδίστικες» θρακιώτικες συνταγές (παρόλο που η ίδια έχασε τη μητέρα της νωρίς), όπως επίσης γνωρίζει να τις μαγειρεύει και να τις σερβίρει με την αγάπη που σε περιβάλει η καλύτερη σου φίλη όταν σε καλεί για φαγητό στο σπίτι της.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» το ταλέντο της και μετά από έναν μεγάλο γραφειοκρατικό αγώνα κατάφερε να δημιουργήσει ένα μικρό εστιατόριο στην πόλη της Ξάνθης, συνεργαζόμενη με μία φίλη της από την ίδια πόλη.

Όμως… τα πράγματα δεν πήγαν τόσο «νόστιμα» όσο τα φανταζόταν καθώς από τη μία πλευρά η επέλαση του κορωνοϊού έβαλε λουκέτο και στο δικό της εστιατόριο (όπως άλλωστε σε όλη την οικονομία), ενώ από την άλλη πλευρά προέκυψαν προβλήματα στη συνεργασία και όπως λέει η ίδια η συνεταίρος της και ο σεφ του μαγαζιού προσπάθησαν να θέσουν την ίδια εκτός επιχείρησης. Δυστυχώς, το κατάφεραν προσωρινά, όμως η Άντζι χρησιμοποιώντας τη νομική οδό κατάφερε να ανακτήσει την κυριότητα της επιχείρησής της και σήμερα προσπαθεί να την επανεκκινήσει.

Η οικονομική στήριξη μέσω GoGetFunding
Ο Ιούνιος που διανύουμε είναι ένας από τους δυσκολότερους μήνες που διανύει η Άντζι καθώς έχει περιθώριο λίγων ημερών για να καταβάλει ένα ποσό ώστε να ξαναρχίσει να λειτουργεί το εστιατόριο της. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται 3.500 ευρώ τα οποία ζητά από όλους μας μέσω της πλατφόρμας GoGetFunding και μάλιστα υπόσχεται ότι αν καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που πρέπει να καταβάλει άμεσα στον επόμενο έναν χρόνο θα προσπαθήσει να δημιουργήσει και έναν χώρο στέγασης άστεγων LGBTQI ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου