Γιατί δεν ακούει ο Μέτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με ανάρτηση του ο περιφερειακός σύμβουλος Μ. Αμοιρίδης, προτείνει στην διοίκηση της Περιφέρειας λύσεις για να λυθεί το πρόβλημα με τις ουρές τουριστών – επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες, οι οποίοι μοιραία θα βαρεθούν και η Θράκη θα χάσει και αυτούς τους λίγους που έρχονται για να αφήσουν πέντε δεκάρες.

Επιτέλους πότε η Περιφέρεια και ο περιφερειάρχης θα νοιαστεί έστω και την ύστατη στιγμή για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην ΑΜΘ;

Διαβάστε την ανάρτηση του Μ. Αμοιρίδη. Αυτή είναι απλά μία πρόταση αν όμως έχει την διάθεση η περιφέρεια, ανεξάρτητα από το ποιός την προτείνει, μπορεί να την κουβεντιάσει και να την ενισχύσει.

Ως πότε θα μπαίνει το πολιτικό προσωπικό συμφέρων πάνω από το συμφέρων των πολιτών της περιφέρειας;

Συνοριακές διαβάσεις με Βουλγαρία, ανοιχτές λίγες συγκεκριμένες με αποτέλεσμα την υπερφόρτωση τους. Ταλαιπωρία για τους τουρίστες αλλά και τους επαγγελματίες μας.

Η Περιφέρεια διαθέτει λύσεις που μπορεί να τις αξιοποιήσει, όπως πχ να ανέβει η συγκεκριμένη, ιδιοκτησίας της, κινητή μονάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο Ξάνθης και να επιτραπεί και από εκεί η διέλευση τουριστών. Θα περιορίσει τις ουρές στις υπόλοιπες.

Όσο για το νοσοκομείο Καβάλας νομίζω ότι δεν τη χρειάζεται πλέον. Καινούργιο , μεγάλο , σύγχρονο δεν του λείπουν οι λύσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου