ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο «Βασιλιάς» Τσέπελης είναι «γυμνός» και τα έργα που υποσχέθηκε και δεν θα γίνουν ποτέ «μεγάλα παραμύθια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης την Τρίτη 15 Ιουνίου, που ολοκληρώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα, εξέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ», Σάββας Μελισσόπουλος, στην οποία απαριθμεί τα έργα που υποσχέθηκε τα έργα που είχε προγραμματίσει ο Δήμαρχος Μ. Τσέπελης και τα οποία δεν θα γίνουν ποτέ ούτε το 2021, ούτε το 2022… και τα απέσυρε αιφνιδιαστικά από το ήδη φτωχό Τεχνικό του Πρόγραμμα όλα.
Ο κ. Μελισσόπολος χαρακτηρίζει τον Τσέπελη «Γυμνό Βασιλιά» και τα έργα που υποσχέθηκε «ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη»:

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ»

Χθες το βράδυ σε ένα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ το οποίο ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και τελείωσε στις 4 τα ξημερώματα!!! με προφανή σκοπό να κουραστούμε και να αποχωρήσουμε, ο κ. Δήμαρχος απέσυρε αιφνιδιαστικά από το ήδη φτωχό Τεχνικό του Πρόγραμμα όλα τα παρακάτω ΕΡΓΑ (του πίνακα που ακολουθεί) που δήθεν είχε προγραμματίσει και τα οποία φυσικά δεν θα γίνουν ούτε το 2021, ούτε το 2022 …

Αυτή η μεγάλη ματαίωση των ΕΡΓΩΝ έγινε για 2 λόγους:

1ον Διότι δεν φρόντισε ποτέ κανείς τα έργα αυτά να εξελιχθούν, να προχωρήσουν και να μπουν σε τροχιά υλοποίησης - ωρίμανσης….  

2ον Διότι ήθελε τα μεταφέρει το συνολικό ποσό των 1.770.000 ευρώ, σε άλλους κωδικούς που αφορούσαν προμήθειες και υλικά, μάλλον διότι εκεί ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!!!

Χθες όμως μαζί με αυτά τα ΕΡΓΑ τα οποία ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ τελείωσαν και τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του κ. Τσέπελη!! Και όπως καταλήγει σε ένα από τα γνωστότερα παραμύθια του ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν τελικά «Ο Βασιλιάς είναι γυμνός»!!!

Ο κ. Τσέπελης είναι πράγματι «γυμνός» από έργα που υποσχέθηκε και συνεχίζει να υπόσχεται και τα οποία δυστυχώς για τον Δήμο μας δε θα γίνουν ποτέ…

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

 
Ξάνθη 16-6-2021
Σάββας Μελισσόπουλος
«Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου