ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ: «Ποιο γρήγορος κι απ’ τον άνεμο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τέτοιο «πάρτι» με απευθείας αναθέσεις και μεθοδευμένους πρόχειρους διαγωνισμούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που έχει στηθεί από τη νέα δημοτική αρχή, δεν έχει υπάρξει ξανά στο Δήμο Ξάνθης.
Πριν λίγες ημέρες, στις 9 Ιουνίου 2021, με την αρ. 421 απόφαση Δημάρχου Ξάνθης, έγινε απευθείας ανάθεση σε εταιρεία Ι.Κ.Ε. με έδρα την Αθήνα, Λυκαβηττού 10,  για την εκπόνηση  οικονομοτεχνικής μελέτης αντί ποσού 8.500,00 €. Με την ίδια απόφαση στις 9 Ιουνίου 2021, εγκρίνονται και οι  τεχνικές προδιαγραφές της υπό σύστασης οικονoμοτεχνικής μελέτης.… Η απόφαση αναρτάται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 16 Ιουνίου 2021.
Την ίδια ημέρα επίσης, στις 9 Ιουνίου 2021 με αριθμό πρωτ. 12972 συντάσσεται Ιδιωτικό Συμφωνητικό εκτέλεσης τεχνικής υποστήριξης σύνταξης Οικονομοτεχνικής μελέτης που αφορά στη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού Α.Ε.  Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό  αναρτάται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, επίσης στις 16 Ιουνίου 2021.

Μέσα σε επτά (7) ημέρες, από την Απόφαση Δημάρχου και του Ιδιωτικού Συμφωνητικού, η Οικονομοτεχνική Μελέτη (104 σελίδες), συντάσσεται  και  παραδίνεται από την ανάδοχο εταιρεία στην Δημοτική Αρχή, η οποία την διάβασε, την μελέτησε, την έλεγξε, την ενέκρινε και την διαβίβασε στους εταίρους της (Δήμος Μύκης και Δήμος Αβδήρων), εφόσον έχουν δικαίωμα λόγου και άποψης…, για να την διαβάσουν, μελετήσουν, ελέγξουν και την εγκρίνουν.

Στις 16 Ιουνίου 2021 επίσης, η μελέτη, διαβιβάστηκε στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης για να συζητηθεί - εγκριθεί, σήμερα 17 Ιουνίου 2021, στις 9:30 το πρωί στην συνεδρίαση της επιτροπής.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ…

Κι όπως φαίνεται και κάπως έτσι, ξεπληρώνονται «με την ταχύτητα του φωτός…», ένα προς ένα τα «πολιτικά γραμμάτια».

 «Αχ, κατακαημένε Ξανθιώτη…», ακόμη ένα «ΕΡΓΑΛΕΙΟ», με διαδικασίες «ΦΑΝ/ΤΣΕ»!!!

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»
π. Δήμαρχος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου