ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΥ Δήμαρχε Τσέπελη ο Ιπποκράτης Καμαρίδης και δέχεσαι το μπούλινγκ σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Επί δυο μήνες τα... πρακτικά της δια  Περιφοράς συνεδρίασης της ΔΕΥΑΞ της 26/4/2021 δεν έχουν ακόμη... καθαρογραφεί!!!;;  Τεράστια τα ερωτηματικά

Θέμα όχι μόνο των ημερών, αλλά και της... «διετίας» Τσέπελη, αποτελεί το απίστευτο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη  ΔΕΥΑΞ με Πρόεδρο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη με την υψηλότερη αντιμισθία (1.710 ευρώ το μήνα) από όλους τους συνεργάτες του σημερινού Δημάρχου.

Κι αυτό όχι μόνο γιατί σε πείσμα όλων ο σημερινός Πρόεδρος συνεχίζει τις δια... Περιφοράς Συνεδριάσεις, αλλά και γιατί το πρωτοφανές μπούλινγκ σε βάρος υπαλλήλων είναι άνευ προηγουμένου...

Καθώς η πρώτη που «κυνηγιέται» ανελέητα με τον Δήμαρχο Τσέπελη μάλιστα να μην μιλάει καθόλου, είναι η επί σειρά ετών εξ’ απορρήτων του στη ΔΕΥΑΞ πρώην Διευθύντρια Μαρία Λυκίδου!!!!

Η οποία με τον σύζυγό της μηχανικό στην  Τεχνική Υπηρεσία, «έτρεξαν» όσο κανείς άλλος υπέρ της εκλογής του Τσέπελη στις Δημοτικές εκλογές του 2019, ενώ  ήταν και αυτή που  επί θητείας του πρώην Προέδρου  Μαρίνου Σδρέβανου του έστελνε συνεχώς επιθετικά... "ραβασάκια" ενώ ενημέρωνε την «αντιπολίτευση» (Ιπποκράτη Καμαρίδη - Φανουράκη) για ότι συνέβαινε στην επιχείρηση!!!


Αναλυτικότερα:

1. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης  εδώ και μήνες ασκεί μια πρωτοφανή ψυχολογική πίεση στην Μαρία Λυκίδου, στην προσπάθειά του να βάλει σε θέσεις κλειδιά «δικούς του» ανθρώπους.

2. Μάλιστα ζήτησε ευθέως ουκ ολίγες φορές και από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών  Γιάννη Ζερενίδη να πάρει τη Μαρία Λυκίδου που είναι μηχανικός στην υπηρεσία του, προκειμένου να του ....«αδειάζει» τη γωνιά...! Ενώ γνωρίζει οτι αυτη έδωσε την ψυχή της για ην ΔΕΥΑΞ και τον τότε Πρόεδρο Τσέπελη.

3. Η απόφασή του μάλιστα να την «βγάλει» από το γραφειάκι της και να βάλει σε αυτόν τον επί χρόνια «κολλητό» του  Ιωσήφ (που σπούδασε επίσης στην Ιταλία), εξ’ απορρήτων του Αειμνήστου Φ. Αμοιρίδη, αποτελεί και μια προσπάθεια να αποκτήσει «στεγανά» ώστε να μην διαρρέει τίποτα από την επιχείρηση και προς την πλευρά του Δημάρχου Ξάνθης...

Διότι είναι φανερό πλέον ότι δεν εμπιστεύεται καθόλου την πρώην διευθύντρια, καθώς θεωρεί ότι είναι καθαρά και μόνο, «ο επί χρόνια άνθρωπος του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΞ «, οπότε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και τον τρόπο με τον οποίο διοικεί αλλά και τι «παίζει» και με τις σωρεία απευθείας αναθέσεις του στον ίδιο ουσιαστικά «επιχειρηματία».

4. Παράλληλα εκκρεμεί στην Εισαγγελική αρχή η μηνυτήρια αναφορά μέλους της διοίκησης της ΔΕΥΑΞ από την παράταξη της αντιπολίτευσης μετά από φάκελο που παρέλαβε από τον νομικό της εταιρείας,, όπου «εμπλέκεται» στην υπόθεση ο νυν  Δήμαρχος και πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης και ο εργολάβος και νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης. Θέμα που όσες φορές έθεσε η αντιπολίτευση στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, είχε ως αποτέλεσμα ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης να ..."διαχωρίζε"ι τη θέση του....!

Λέγοντας ότι αυτά που καταγγέλθηκαν, αφορούν τις προηγούμενες διοικήσεις κι όχι τη... δική του, «φωτογραφίζοντας» καθαρά δηλαδή τον πρώην Πρόεδρο Ιπποκρράτη Καμαρίδη!

Οπότε και το ερώτημα που γεννάται στην κοινή γνώμη είναι ένα και καθάριο.


ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΥ  Δήμαρχε Τσέπελη ο Ιπποκράτης Καμαρίδης και δέχεσαι το μπούλινγκ σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου; Του πλέον «έμπιστου» προσώπου σου στα 32 χρόνια της επαγγελματικής σου καριέρας ως δημοτικός σύμβουλος;

Και το ίδιο ερώτημα κάνουμε και στον εργολάβο- αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη που πήρε ουκ ολίγα έργα από τον Τσέπελη  την περίοδο που ήταν Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ με γενική διευθύντρια την Μαρία Λυκίδου!!!

Και γι’ αυτό άλλωστε, ήταν ο πρώτος που κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή του, συμβάλλοντας και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στην εκλογή του!!!! Όπως και στην εκλογή του Αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη που επίσης έχει δεχτεί δημόσια ουκ ολίγες φορές μπουλινγκ από τον Ιπποκράτη Καμαρίδη.... και ιδιαίτερα όταν ήταν πρωτοκλασάτος του Σάββα Μελισσόπουλου!

-Μήπως τελικά γι’ αυτό είσαι τόσο «ευάλωτος» Μανώλη Τσέπελη αφού και επί Κυριάκου Παπαδόπουλου στην οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης όπου πήγες να «στηρίξεις» τον γιατρό για τον γνωστό «παιδότοπο», όταν σε ΠΡΟΣΒΑΛΕ δημόσια ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, ΕΣΚΥΨΕΣ το κεφάλι… και δεν έβγαλες κουβέντα!!!;;; Ενώπιον όλων;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου