3 φορητούς ασύρματους πομποδέκτες δώρισε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια


Από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ, πήραμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εκπροσωπούμενη από τον εκτελεστικό γραμματέα του Δ.Σ. Αστυνόμο Α΄ ΤΣΙΑΜΗ Νικόλαο και τον οργανωτικό γραμματέα Υπαστυνόμο Α΄ ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗ Σταύρο, πραγματοποίησε επίσκεψη τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με τον Διευθυντή της Δ.Α. Ξάνθης Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΓΙΩΡΗ Πασχάλη, τον Διοικητή του Α.Τ. Ξάνθης Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΝΑΛΙΑ Αλύπιο, τον Διοικητή του Τ.Α. Ξάνθης Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΤΑΧΤΣΙΔΗ Ιωάννη και τον Διοικητή του Τ.Τ. Ξάνθης Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΠΟΥΛΙΟ Ιωάννη.

Αφορμή αυτής αποτέλεσε η πρωτοβουλία της Ένωσής μας να δωρίσει στις τρείς Υπηρεσίες έδρας της Δ.Α. Ξάνθης, τρεις (3) εύχρηστους φορητούς ασύρματους πομποδέκτες τελευταίας τεχνολογίας, λόγω και της εντατικοποίησης των ληφθέντων μέτρων για την προστασία εξάπλωσης από τον COVID-19. Τους ασυρμάτους παρέλαβαν αυτοπροσώπως κατά την συνάντηση οι προαναφερόμενοι τρεις Διοικητές των Υπηρεσιών έδρας της Δ.Α. Ξάνθης.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις της Δ.Α. Ξάνθης, καθώς και των υπολοίπων Διευθύνσεων Αστυνομίας Α.Μ.Θ., όπως έπραξε στο παρελθόν με την οικονομική ενίσχυση για την αγορά υλικών (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά υγρά κλπ.) και να προωθεί τα ζητήματα στην φυσική και πολιτική ηγεσία ώστε να δρομολογούνται και οι ανάλογες λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου