Η Καπσά Μελής από το 3ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ νικήτρια στα 5α Μαθητικά Βραβεία YouSmιle Awards!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση την οποία θα πραγματοποιήσει “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στις 24 Ιουνίου 2021, με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας: τα 5α Μαθητικά Βραβεία YouSmιle Awards.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των δράσεων/πρωτοβουλιών μαθητών και μαθητριών από όλη την Ελλάδα που είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες. Τα YouSmile Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολιγόλεπτη συνέντευξη της νικήτριας, Κάπσα Μελής, στην κατηγορία ΤΕΧΝΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, από το 3ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ, η οποία μεταφέρει με τον πιο γνήσιο τρόπο την αξία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Η Κάπσα Μελής είναι μια 14χρονη μαθήτρια στο 3ο Λύκειο Ξάνθης που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα όρασης. Αλλά αυτό δεν την κράτησε μακριά από την αγάπη της για τη ζωγραφική. Η Μελής ζωγραφίζει με τα μάτια της ψυχής, ακούγοντας την αγαπημένη της μουσική. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Μελής συμμετέχει ενεργά στην έκθεση ζωγραφικής του σχολείου της στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα για ζωή και δημιουργία!

https://drive.google.com/file/d/1tFehHW0YHtkSJxFLMBESfwTBovbza2t2/view?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου