Ερώτηση «φωτιά» Φάνη Παπαδάκη στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη -Ζητάει πρακτικό συνεδρίασης 26/4/2021!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Ούτε σήμερα Τρίτη 22 Απριλίου η πρακτικογράφος της ΔΕΥΑΞ Ελευθερία Πόπουλου δεν έδωσε τα πρακτικά της επίδικης δια Περιφοράς συνεδρίασης της 26/4/2021 για την γνωστή υπόθεση κατασυκοφάντησης του υπαλλήλου Νίκου Τσιμπιρή (Πτυχίο Θεολογίας του ΑΠΘ) προκειμένου να «υποβαθμιστεί» από τη θέση του και να ...αναβαθμιστεί η σύζυγος ειδικού συμβούλου του Δήμαρχου Τσέπελη με απολυτήριο Λυκείου! 

Την ίδια το μέλος της ΔΕΥΑΞ ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ με επιστολή του στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη ζητεί να ενημερωθεί γιατί δεν κατατέθηκε το εξώδικο του υπαλλήλου στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ και δεν κοινοποιήθηκε στα μέλη  του Διοικητικού συμβούλου εν όψει της συνεδρίασης της 26/4/2921. Ενώ ζητεί και αντίγραφο των επίδικων με τηλεδιάσκεψη πρακτικών που εμφανώς παραποιήθηκαν!!!

Αναλυτικά η αίτηση του Φάνη Παπαδάκη:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Κύριε Πρόεδρε,
Επειδή η ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, τουλάχιστον των μελών της αντιπολίτευσης, είναι ελλιπέστατη, όσον αφορά τα θέματα της επιχείρησης, της λειτουργίας και των αποφάσεων του Δ.Σ.

Επειδή ενημερωνόμαστε από ΜΜΕ πως στη συνεδρίαση δια περιφοράς της 26ης Απριλίου 2021 κατατέθηκε εξώδικο από τον τότε Προϊστάμενο του Τμήματος Καταναλωτών, το οποίο ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε.

Επειδή ενημερωνόμαστε από ΜΜΕ πως στη συνεδρίαση δια περιφοράς της 26ης Απριλίου δεν καταγράφηκε στο αποφασιστικό η αιτιολόγηση ή μέρος της αιτιολόγησης της ψήφου μέλους του Δ.Σ.

Σας παρακαλώ να μου χορηγήσετε αντίγραφο των πρακτικών της τακτικής δια περιφοράς συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε τη Μ.Δευτέρα  26 Απριλίου 2021.

Ξάνθη 21 Ιουνίου 2021

Ο Αιτών
Θεοφάνης Παπαδάκης
Μέλος Δ.Σ.  Δ.Ε.Υ.Α.  Ξάνθης
Δημοτικός Σύμβουλος
«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου