ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Η 2η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ! -ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 9 ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Δια περιφοράς θα γίνει και η 2η αυτόν τον μήνα συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ, καθώς ο νυν Πρόεδρος της επιχείρησης Ιπποκράτης Καμαρίδης δεν θέλει....»αντίλογο» και διαφάνεια ώστε να περνάει όλα τα θέματα που περνάει, χωρίς ν’ ακούγεται η αντίθετη άποψη!!! (Σ.Σ. Αλήθεια γιατρέ, εσύ ο...παντελονάτος όπως είπε στον Σάββα Μελισσόπουλο,, γιατί ΤΡΕΜΕΙΣ και ΦΟΒΑΣΑΙ να κάνεις συνεδριάσεις δια ζώσης ή και με τηλεδιάσκεψη; Όταν τα μέλη του Δ.Σ δεν υπερβαίνουν σε κάθε συνεδρίαση τα 10-11!!!ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!Αναλυτικά όλη η πρόσκληση για την νέα δια περιφοράς συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ την ερχόμενη Τρίτη:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στις 22 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 09:00 και ώρα λήξης 12:00 του Διοικητικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2021.

2. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.

3. Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής κλειστών προσφορών για το έργο «Εκπόνηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τις πηγές του Αγίου Ιωάννου και Στρατώνων της Κοινότητας Παραδείσου και το Εξωτερικό Υδραγωγείο της Πόλης της Ξάνθης».

4. Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής κλειστών προσφορών για την «Προμήθεια διαφόρων εργαλείων χειρός και λοιπού εξοπλισμού».

5. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Προσφορών για την «Προμήθεια φρέσκου πλήρους γάλακτος παστεριωμένου ενός λίτρου έτους 2021».

6. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Προσφορών για την «Ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων – μηχανημάτων έργου και μοτοποδηλάτων της επιχείρησης διάρκειας ενός έτους».

7. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Προσφορών για την «Παροχή υπηρεσιών υπευθύνου προσωπικών δεδομένων (DATA PROTECTION OFFICER-DPO) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GENERAL DATA PROTECTION REGULATION)».

8. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της σπουδάστριας Ελενίδη Ελένη για την πραγματοποίηση της πρακτικής της άσκησης μέσω ΟΑΕΔ στη Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.

9. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της σπουδάστριας Ζουμπαρά Ειρήνη για την πραγματοποίηση της πρακτικής της άσκησης μέσω ΟΑΕΔ στη Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
της ΔΕΥΑ Ξάνθης
Ιπποκράτης Καμαρίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου