ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης: Νίκησε τον Διαγόρα 2-0, χρειαζεται μια νίκη εκτός με την Μηχανιώνα, για την άνοδο στην SL2!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με τέρματα του Νίκου Μελισσόπουλου και του Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού ο Ορφέας Ξάνθης με άνεση νίκησε με το καθαρό 2-0 τον πρωταθλητή του 4ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής Διαγόρα Στεφανοβικείου και πλέον βρίσκεται σε θέση ανόδου, ελπίζοντας ότι μπορεί να πετύχει το μεγαλο όνειρο της ανόδου.
 
Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρώην Πρόεδρος του  ΑΟΞ Άρης Πιαλόγλου, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μ. Φανουράκης που τον ενδιαφέρουν τα "διοικητικά" του Ορφέα σε περίπτωση ανόδου στην SL2 κι έχει κάνει ήδη κουβέντα με τον Μπάμπη Χατζημεστή, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Χριστόφορος Διαμαντής και πολλοί φίλοι του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Ορφέας Ξάνθης θα έχει ρεπό την επόμενη 3η αγωνιστική ωστόσο από αυτόν εξαρτάται η συνέχεια αφού χρειάζεται μια νίκη εκτός έδρας με τη Μηχανιώνα για να ακολουθήσει την ομάδα της Αναγέννησης που είναι το φαβορί..

Αναλυτικότερα:
Στην Ξάνθη ο Ορφέας κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη επικρατώντας του Διαγόρα Στεφανοβικείου με 2-0 και μπήκε πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Μελισσόπουλος και Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού. Στο άλλο παιχνίδι του Βορείο Ομίλου ο Ποσειδώνας υποδέχθηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Ξανθόπουλο στο 70′ ενώ στο 4′ είχαν χάσει πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους κατάφεραν στο 90′ να κάνουν το 1-1 με τον Μπακοδήμα και να βρεθούν στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη SL2, για τον Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Ποσειδών Μηχανιώνας – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1
(70’ Γιαννούσης – 90’ Ξέρας)
Ορφέας Ξάνθης – Διαγόρας Στεφανοβικείου 2-0
(43’ Μελισσόπουλος, 67’ Χαλήλ Ιμπραΐμ)
Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου

Η βαθμολογία
1. Αναγέννηση Καρδίτσας 4
2. Ορφέας Ξάνθης 3
3. Αχέρων Καναλακίου 3
4. Ποσειδών Μηχανιώνας 1
5. Διαγόρας Στεφανοβικείου 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
Κυριακή 27 Ιουνίου, 17:00
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχέρων Καναλακίου
Διαγόρας Στεφανοβικείου – Ποσειδών Μηχανιώνας
Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου