Αναμενόμενο!. Ανεξαρτητοποιείται επίσημα την Τρίτη 15/6 ο Στέφανος Ιγιαννίδης για να γίνει ....έμμισθος αντιδήμαρχος του Τσέπελη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Όλο το παρασκήνιο! Πανικόβλητος ο Δήμαρχος Τσέπελης, ξεκίνησε τις "εξαγορές¨δημοτικών παρατάξεων απο την αντιπολίτευση! Οι....μισοί Παπαχρόνηδες πάνε μαζί του!

Μετά τον Χασάν Ογλού Φερτούν, ο Δήμαρχος Τσέπελης «ξαναχτύπησε» και σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυξάνει την δύναμή του εκ νέου στους 11 δημοτικούς συμβούλους αφού ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη Δημαρχόπουλου ο Στέφανος Ιγιαννίδης που στη συνέχεια θα διοριστεί έμμισθος 7ος Αντιδήμαρχος, καθώς συνταξιοδοτείται απο το Νοσοκομείο ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Τόλης  Ελευθεριάδης και θα παραμείνει άμισθος Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης.

Η «μεταγραφή» του Στέφανου Ιγιαννίδη στην παράταξη Τσέπελη ήταν αναμενόμενη και κυκλοφορούσε έντονα στην πιάτσα από τον ίδιο τον Δήμαρχο και το περιβάλλον του, αφού ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος παρέμεινε άνεργος μετά τις εκλογές του 2019 και ουσιαστικά παρέμενε ενεργός απο το πόστο του στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης ισχυρίζεται δεξιά και αριστερά ότι ήδη, «η μισή δημοτική παράταξη Παπαχρόνη», έχει προσχωρήσει στην παράταξή του υπονοώντας ότι έχει κλείσει τους Μιχάλη Σπανίδη-Αφεντούλης Τσακιρίδης του «Πήγασου» -25.000 ευρώ οικονομικές χορηγίες σε 11 μήνες!!!- Σταμάτη Σταματιάδη (σ.σ. Κουμπάρος του Γιάννη Μπούτου), Χάρη Διαφωνίδη κάτι που  ήδη έχει προαναγγείλει και ο εκλεκτός του σημερινού δημάρχου στις απευθείας αναθέσεις Σταύρος Καρυπίδης πριν λίγες μέρες με το παρακάτω ειρωνικό σχόλιο:

«....θα επανέλθουμε σε λίγες εβδομάδες όταν θα υπάρξουν και τα επίσημα… Όπως μαθαίνω πάντως “η κουμπαριά” έκλεισε και μια παράταξη της αντιπολίτευσης θα πάει για φούντο, αφού ο αρχηγός θα μείνει μόνος ή σχεδόν μόνος.

Όχι ότι θα κλάψουμε δηλαδή, αλλά μ αρέσει που κάποιοι βάζανε και υψηλούς στόχους την ώρα που δεν μπορούν ούτε τους ανθρώπους τους να κρατήσουν… να κλάψεις ή να γελάσεις;»

-Και το μοναδικό σχόλιο της στήλης.

-Η εξαγορά πλέον και η νομιμοποίηση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ καθίστανται πανάκεια για τους σημερινούς αυτοδιοικούντες

(.σ.σ. Και το γελοίο της υπόθεσης...Ο δίγλωσσος και αναξιόπιστος Λύρατζης αποκάλυψε στον επί χρόνια κολλητό και "διαμορφωτή", οτι θα κατέβει τελικά...αυτόνομος υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης, διαψεύδοντας την συνεργασία του με τον Μελισσόπουλο...! Νάχαμε να λέγαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου