Με 10 απινιδωτές ενισχύονται τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με την προμήθεια 10 απινιδωτών, από πόρους του τοπικού προγράμματος LEADER Ροδόπης και Ξάνθης, ενισχύονται τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας στους αγώνες ποδοσφαίρου σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, των τμημάτων υποδομής και των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Η προμήθεια των απινιδωτών, η εκπαίδευση στη χρήση τους και σε βασικές δεξιότητες αναζωογόνησης προβλέπονται στο πλαίσιο έργου της ΕΠΣ Θράκης, η υλοποίηση του οποίου εντάχθηκε στο τοπικό πρόγραμμα LEADER. Με την άρση των περιορισμών για την αναχαίτιση του κορονοϊού και τη συνέχιση των αγωνιστικών δραστηριότητων, θα προχωρήσει κανονικά η εκτέλεση του έργου, όπως προβλέπεται κι από τη σχετική σύμβαση που υπογράφηκε ήδη τον Ιούλιο του 2020.

«Με την απόκτηση αυτού του πολύτιμου εξοπλισμού που θα είναι διαθέσιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, διασφαλίζεται η βελτίωση των όρων ασφάλειας των αθλητών στους χώρους διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων στη Ροδόπη» ανέφερε σε σχετική δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Τσαλικίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου