Όσο υπάρχουν αυτά τα παιδιά η κοινωνία στέκεται όρθια και η ελπίδα δεν πεθαίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο των συμμαθητών τους, αλλά όλης της κοινωνίας, αποτελεί η πρωτοβουλία των μαθητών της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου της Ξάνθης με έδρα την Διομήδια γιατί διέθεσαν τα χρήματα που συγκέντρωσαν για να πραγματοποιήσουν την πολυπόθητη πολυήμερη εκδρομή τους, που ακυρώθηκε λόγω covid,  στο γηροκομείο της Ξάνθης.Εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε τους γονείς τους που κατάφεραν μέσα σε αυτόν τον κοινωνικό ορυμαγδό να μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά.

Το γεγονός από μόνο του πρέπει να στείλει το μήνυμα στον καθένα Ξανθιώτη και ιδιαίτερα στις κεφαλές του νομού που απλά συνήθισαν να κοιτάζουν την πάρτι τους.

Μπράβο, εύγε και καλή δύναμη στο μέλλων των παιδιών που παρά τις αντιξοότητες που προσέθεσε η πανδημία και οι κακοί χειρισμοί των υπευθύνων της προστασίας της δημόσιας υγείας, αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν την σπίθα της ελπίδας σε φλόγα.

Εύγε.

Το γηροκομείο της Ξάνθης αναφέρει σχετικά.
 

Ο Μέγας Βασίλειος πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: 2021 ΔΩΡΕΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ — ελπίδα στην τοποθεσία γηροκομειο ξανθης.

17 ώρ.  · Ξάνθη  ·

Μπράβο στα παιδιά της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Διομήδειας που διέθεσαν τα χρήματα που μάζεψαν για την πολυήμερη εκδρομή τους που ακυρώθηκε, στο γηροκομείο της ❤ μας/τους.

Όσο υπάρχουν τέτοια παιδιά υπάρχει ελπίδα στον κόσμο!!!
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου