Με την Έλλη στο πλευρό του στην Περιφορά των Επιταφίων ο Δήμαρχος Τσέπελης-Συνωστισμός χωρίς λόγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Φωτογρραφία με νόημα του Δήμαρχου Τσέπελη με την οπαδό του Βάσω Τσεσμετζή που έκανε τις αναρτήσεις κατά του Μαρίας Λυκίδου!

Με την Έλλη στο πλευρό του, εμφανίστηκε το βράδυ της Μ. Πέμπτης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, φορώντας και οι δυο μάσκες, ο Δήμαρχος Τσέπελης ευχόμενος Χριστός Ανέστη στις κάμερες του Next tv και καλή Ανάσταση στους πολίτες κατά την Περιφορά του Επιταφίοιυ.
Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχηθεί Χριστός Ανέστης ακόμη και στους...."αντιπάλους" του, εννοώντας προφανώς τον...εαυτό του, που είναι μαζί με τους...."διαμορφωτές του" έναντι χιλιάδων ευρώ! '

Αφες αυτοίς....αυτό μπορεί, αυτό κάνει μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα....

Την Περιφορά του  Επιταφίου στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σσοφίας  τίμησε επίσης με την παρουσία του και ο Σάκης Χατζηαντωνίου που είναι ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΥ-Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, ωστόσο ο Δήμαρχος Τσέπελης όπως είναι γνωστό, έχει παρέμβει υπέρ του...Χασάν Ογλού Φερτούν απο το Δροσερό, για λόγους που όλοι λίγο πολύ μπορούμε να αντιληφθούμε

Οπως φαίνεται κι απο τις φωτογραφίες, παρά τις προσπάθειες (;) του Μητροπολίτη Ξάνθης, εμφανίστηκε συνωστισμός.....ιδίως στην είσοδο του Ιερού Ναού της Του Θεού Σοφίας.

Απο την εκδήλωση απουσιαζε ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης που βρεθηκε θετικός στον covid-19,  είναι όμως πολύ καλή στην υγεία του  και απλά συνεχίζει την καραντίνα του,  σε αντίθεση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη που μεταφέρθημε την Μ. Παρασκευή στη κλινική COVID-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, η κατάστασή του όμως δεν εμπνέει ανησυχία.



Ο Μανώλης Τσέπελης με οπαδό του Βάσω Τσεσμετζή για την οποία γίνεται τόσος ντόρος


Ο αγωνιστής αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος Σάκης Χατζηαντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου