«Μουσική» διαμαρτυρία ετοιμάζουν τα καταστήματα Εστίασης σε όλη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με κεντρικό σύνθημα «Σπάμε τη Σιωπή», ο «Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης» καλεί όλα τα καταστήματα του κλάδου στην Ελλάδα σε μία διαμαρτυρία μετά μουσικής! Πιο συγκεκριμένα, το διαδικτυακό κάλεσμα του κύκλου, αναφέρει: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα να «ανοίξουν» τα ηχεία τους και να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/5, 21.00 – 23.45 ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ και η Ελλάδα πλημμυρίζει ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ! Η συνέχιση της απαγόρευσης της Μουσικής και ο περιορισμός του ωραρίου δημιουργούν τις προϋποθέσεις του φαινομένου των πλατειών, ευνοούν την παραβατικότητα και δημιουργούν μαγαζιά δύο ταχυτήτων.

Συνάδελφοι,ας κάνουμε μια πολιτισμένη κίνηση για να εκφράσουμε την αγωνία μας και την αντίθεσή μας στην απαγόρευση. Ας περιχαρακώσουμε την πρωτοβουλία μας! Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την διοργάνωση κορωνοπάρτυ και με οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει καταχρηστικά και προσχηματικά την εκδήλωση διαμαρτυρίας».

Τον επόμενο μήνα η μουσική στην Εστίαση σύμφωνα με την κυβέρνηση


Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται από την πλευρά της κυβέρνησης, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο άρσης των περιορισμών μουσικής και ωραρίου στην εστίαση από τον επόμενο μήνα.

Όλοι οι σχεδιασμοί βέβαια τελούν υπό τη σοβαρή αίρεση της εξέλιξης της πανδημίας η οποία θα καθορίσει και τη στάση της Επιτροπής Λοιμοξιολώγων στις προτάσεις της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου