Μέχρι την Χαλκιδική! – Η θρασύτατη τουρκική anti-NAVTEX σε άσκηση του ΠΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Η Τουρκία για ακόμα μία φορά θέλησε να δείξει ότι δεν μένει στις δηλώσεις αλλά κάνει και πράξεις σε αυτό που θεωρεί ότι πρέπει να διεκδικήσει και έτσι μετά τις δηλώσεις Ακάρ η τουρκική πλευρά προχώρησε και στην έκδοση αντι-NAVTEX που φθάνει μέχρι την Χαλκιδική κατά άσκησης του ΠΝ!

Χθες άκρως προκλητικός για άλλη μία φορά εμφανίστηκε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του στη διοίκηση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, καθώς προχώρησε σε ειρωνικές και επιθετικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας .

Ο Ακάρ είπε ότι ενώ η Τουρκία συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στους τρομοκράτες στο Ιράκ και τη βόρεια Συρία, από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται «μέρα και νύχτα για να προστατεύσει τα δικαιώματα τόσο της ίδιας όσο και της ‘ΤΔΒΚ’ στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο και την Κύπρο».

Η Τουρκία με αντί-NAVTEX της έφτασε σε σημείο ακόμα και να μας …επιπλήττει για άσκηση που όπως φαίνεται στον χάρτη φθάνει μέχρι την Χαλκιδική!

Επικαλούνται για ακόμη μία φορά την αποστρατιωτικοποίηση Λήμνου-Σαμοθράκης αλλά όχι μόνο αυτό: προκλητικά αναφέρουν ότι εκείνοι είχαν κλείσει την περιοχή για άσκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου