5.483,08 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΧ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΑΠΟ 1/9/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια



Όλη η Ξάνθη τον βλέπει και τον… «θαυμάζει» τον Τσέπελη να κυκλοφορεί από 1/9/2019, εδώ και σχεδόν δυο χρόνια δηλαδή, το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης ως… ΙΧ!!! Παντού με αυτό… Στα μαγαζιά του, στις επιχειρήσεις τους, στις τσάρκες του και στο τέλος (με φάρο ή όχι…), παρκάρισμα έξω από το σπίτι του. Και βέβαια σε αυτό το χρονικό διάστημα εκτός από τα καύσιμα και τις ασφάλειες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, οι δημότες πληρώνουν και τα… συνεργεία, για να φτάσουμε στην συντήρηση των… 5.483.08 που αποκαλύψαμε χθες και μιλάει όλη η Ξάνθη γι’ αυτήν!!!

Πλήρης ασυδοσία με  τις υπογραφές φυσικά… άλλων!!! Για αν υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης που επαναλαμβάνω… χρησιμοποιεί ως ΙΧ ο Δήμαρχος Τσέπελης και έχει δημοσιεύσει δεκάδες φωτογραφίες μέχρι σήμερα ο «Μ». Και φυσικά όλα αυτά με την «κάλυψη» τόσο των αστυνομικών, όσο και των Εισαγγελικών αρχών και φυσικά και της αντιπολίτευσης..!

Δεν του φτάνουν δηλαδή οι 3.420 ευρώ κάθε μήνα του Τσέπελη συν τα κινητά, τα εκτός έδρας κλπ

Θα πρέπει οι δημότες να πληρώνουν και… 5.483.08 ευρώ για τη συντήρηση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που έχει κάνει… ΙΧ!!!


(Σ.Σ. Δείτε που κατάντησε ο Δήμος Ξάνθης… Ούτε λίγη τσίπα δεν υπάρχει δυστυχώς από τον Δήμαρχο  της πόλης… Αχόρταγος λαό ‘και άπληστος σε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου