ΣΕ αναμμένα «ΚΑΡΒΟΥΝΑ»! Φερτούν και Τσέπελης εν όψει της απόφασης του ΣτΕ με φόντο την... ελληνική σημαία!!! Tι τους "χρέωνε" η παράταξη Παπαχρόνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Συζητήθηκε χθες στο ΣτΕ η αγωγή του  πρώην αντιδήμαρχου κατά του Σάββα της Αποκεντρωμένης, επειδή τον έβγαλε... έκπτωτο των καθηκόντων του και τον έθεσε σε αργία!

Γιατί δεν λένε ΥΠΕΞ και ΕΥΠ ποιός έστειλε τον Χασάν Ογλού Φερτούν στον Πρόεδρο της Μηχανικής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου να αγοράσει  το Αθλητικό Κέντρο για να "εξυπηρετήσουν" τον "Ψευτοουφτή" Ξάνθης; Μήπως ο....Δήμαρχος Τσέπελης;!!!

*Από 24.800 ευρώ ...έκαστος με απευθείας ανάθεση και μόνο στα  φιλικά ΜΜΕ της σημερινής Δημοτικής αρχής για να ενημερώσουν τους κατοίκους του Δροσερού να....μείνουν στον ....Οικισμό! Ένας εισαγγελέας; Ελεγκτικό συνέδριο;

Με την... ιδιότητα Προέδρου του Φίλιππου Δροσερού και όχι του εντεταλμένου συμβούλου, τον έβγαλαν στο fb τον Χασάν Ογλού Φερτούν οι... «διαμορφωτές κοινής γνώμης» του Τσέπελη να καλεί τους Δροσερίτες να παραμείνουν στον... Οικισμό!!! Άφαντοι Μάκης ο Καμπριολέ και Σαμπιχά! Αλήθεια που βρίσκονται;

Μπορεί στο πρώτο κύμα της πανδημίας ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Χασάν Ογλού Φερτούν να ενημέρωνε τους κατοίκους του Δροσερού στα... Τουρκικά από αυτοκίνητο του Δήμου «να μείνουν στα σπίτια» τους και με εντολές του  Δήμαρχου Τσέπελη να πήγε στον Πρόεδρο της Μηχανικής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου προκειμένου να... αγοράσει το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δροσερού όπου έχει αιτηθεί να κάνει τζαμί ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ, με αποτέλεσμα να καταθέσει σχετική ερώτηση και η Ελληνική Λύση!

-Χθες ωστόσο ο Χασάν Ογλού  Φερτούν με την ιδιότητα όχι του –παρανόμως «εντεταλμένου συμβούλου του Δημάρχου αλλά του... Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Φίλιππος Δροσερού, εμφανίστηκε σε βίντεο που έβγαλαν στο fb οι «διαμορφωτές» κοινής γνώμης του Δήμαρχου Ξάνθης με... φόντο την... Ελληνική σημαία!!!

Επιχείρημα που σύμφωνα με πληροφορίες μας επιχειρεί να «περάσει» ο Δήμαρχος Τσέπελης στο... ΥΠΕΞ και όχι μόνο, νομίζοντας προφανώς ότι με τον τρόπο αυτό θα επηρεάσει του δικαστές!!!

Έτσι χθες εμφανίστηκε βίντεο με πρωταγωνιστή τον... Χασάν Ογλού Φερτούν από ΜΜΕ που έχουν πάρεις τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ των 24.800 ευρώ του Φναουράκη, να καλεί τους κατοίκους να μείνουν στον... Οικισμό!!!

Φυσικά όλα αυτά για όσους δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το ΣτΕ είναι... αστειότητες!!!

Εμείς ρωτάμε ευθέως την ΕΥΠ αλλά και το ΥΠΕΞ!!! Με  τίνος εντολής ο Χασάν Ογλού Φερτούν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόεδρο Εμφιετζόγλου στην Αθήνα προκειμένου να κάνει πρόταση αγοράς για το...Αθλητικό Κέντρο; Και απαντάμε ευθέως...! Με πήγε ως εκπρόσωπος του Δήμαροχυ Ξάνθης κ.Τσέπελη!!!!

Ο οποίος προεκλογικά είχε "τάξει" στον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης οτι θα τον στηρίξει να κάνει τζαμί στο Δροσερό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου