ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑ: Πόσα rapid test έχει προμηθευτεί ο Δήμος Ξάνθης κ.Φανουράκη; Με ποιες αποφάσεις, πόσο κόστισαν

Δεν υπάρχουν σχόλια


-Ποιο το κόστος ανά μονάδα του τεστ και ποιο το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά τους
.Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον αντ’ αυτού Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Μανώλη Φανουράκη, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ», Σοφία Παπά όσων αφορά την προμήθεια rapid test από τον Δήμο Ξάνθης, ζητώντας απαντήσεις στα εξής τρία ερωτήματά της: «1. Από την έναρξη της πανδημίας, πόσα rapid test έχει προμηθευτεί ο Δήμος Ξάνθης. 2. Ποιο το κόστος ανά μονάδα του τεστ και ποιο το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά τους και 3. Με ποιες αποφάσεις και ποιες διαδικασίες έγιναν οι δαπάνες.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

«ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

ΞΑΝΘΗ 05/04/2021


Προς
1. Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Εμμανουήλ Τσέπελη
2. Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Εμμανουήλ Φανουράκη
3. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μπούτου Ιωάννη


Κύριοι,

Βρισκόμαστε στο 3ο κύμα της πανδημίας COVID-19 και όπως όλοι γνωρίζουμε ο Δήμος Ξάνθης κατείχε από τον Απρίλιο του 2020 την αρνητική πρωτιά λόγω του έντονου επιδημολογικού φορτίου, με αριθμό κρουσμάτων περισσότερα των γύρω περιοχών της περιφέρειας ΑΜΘ. Κατόπιν επίσκεψης του Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά, επιβλήθηκαν στο Δήμο μας, πέραν των αυστηρών περιοριστικών μέτρων και δράσεις για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19, μία εκ των οποίων ήταν και η συνεργασία του Δήμου με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την διενέργεια δωρεάν έλεγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) covid-19 από κινητά κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ.


Ερωτάστε λοιπόν,

1. Από την έναρξη της πανδημίας, πόσα rapid test έχει προμηθευτεί ο Δήμος Ξάνθης.
2. Ποιο το κόστος ανά μονάδα του τεστ και ποιο το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά τους.
3. Με ποιες αποφάσεις και ποιες διαδικασίες έγιναν οι δαπάνες
.

Παρακαλώ όπως μου απαντήσετε εγγράφως σε όλες τις ερωτήσεις που σας έθεσα αλλά και να μου προσκομίσετε και τα αντίστοιχα έγραφα των προσφορών και των  αποφάσεων των δαπανών των τεστ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ  «ΝΕΑ  ΞΑΝΘΗ»

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου